Vrei o baie de lux sponsorizata de Laufen?

Vrei o baie de lux sponsorizata de Laufen?


ValeaCascadelor.ro | Baie

159 afisari

Campanie limitata Laufen
Vrei o baie de lux sponsorizata?
Vrei ca proiectul tau sa fie inscris in lista internationala de referinte a firmei Laufen?
Te poti inscrie pana la 30 octombrie pe www.tucor-design.ro

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Laufen Allesi Dot

Laufen Allesi One - in Romania prin Tucor Design

Laufen LB3 - in Romania prin Tucor Design

Cadou TVA pentru obiectele sanitare, faianta si gresia cumparate de la TUCOR DESiGN, pentru proiectele selectate. Trimiteti in termenul limita, planul / schita baii Dvs. si viziunea Dvs privind amenajarea acesteia. Detalii pe www.tucor-design.ro / Contact

Rezidential, grupuri sanitare din spatii publice sau semi-publice, hoteluri sau institutii din domeniul sanatatii, sunt domenii in care au fost realizate numeroase proiecte, incoporand produse si filozofia Laufen, prezentate cu mandrie, ca referinte pe site-ul firmei ( laufen.com) . Lipsesc inca din acest panou de lucrari de referinta, proiecte realizate in Romania

Daca regasesti in filozofia Laufen elemente din viziunea ta despre baie, putem realiza impreuna un proiect care sa fie admirat in intreaga lume, transformand casa ta intr-o valoare, sustinuta de aprecierea specialistilor.

Personalitatea acestui producator elvetian de obiecte sanitare Premium, poate fi caracterizata ideal prin simbioza a trei cuvinte, “design, calitate, functionalitate”.

Cu o experienta de peste 120 de ani, Laufen produce azi o gama larga de lavoare, toalete, bideuri, cazi baie, cazi cu hidromasaj, cabine de dus, mobilier exclusivist pentru baie, accesorii si baterii pentru baie, caracterizate prin precizia specific elvetiana si design-ul sofisticat, inspirat din doua curente de design majore: design emotional Italian din sudul European si stilul Nordic traditional, definit de precizie si simplitate.

De ce sa alegi Laufen?

O simpla mentionare a colectiilor, si viziunii care sta in spatele actului de design, este mai mult decat sugestiva pentru ce reprezinta azi Laufen:

“ Il Bagno Alessi one”, designer Stefano Giovanonni, o linie clasica interpretata modern,
“Il Bagno Alessi dot”, sugereaza echilibrul intre formele geometrice specifice baii purist minimaliste si relaxare,

“MYLIFE” design in afara timpului pentru starea de bine, “PALOMBA” forme din natura – armonie, “KARTELL by LAUFEN”, combinand designul iconic specific Kartell si calitatea Laufen, “LIVING” design modern multifunctional

“LB3” design decorativ,

“MODERNA PLUS” eleganta si calitate la cel mai inalt nivel, “FORM” design pentru o calitate superioara a vietii, “MIMO” o baie destinata celor atenti la detalii, “PALACE” design potrivit oricarei viziuni, caracterizat prin versatilitate, “LAUFEN PRO” simplu este minunat, “FLORAKIDS” design special pentru lumea minunata a copiilor, ideal pentru gradinite, scoli si de ce nu in fiecare casa “luminata” de prezenta tonica a copiilor.

Articol publicat de www.Tucor-Design.ro

Îți recomandăm
Consolă de baie cu polițe Laisy Corner Duo
Coloana de dus cu termostat Rune Milano negru mat
Perdea duș cu LED Wenko Led Moon
Baterie bideu Rune Tess negru mat
top-shop.ro
top-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER