Tencuiala decorativa – finisajul special de care casa ta are nevoie, acum cu 10% reducere

Tencuiala decorativa – finisajul special de care casa ta are nevoie, acum cu 10% reducere


ValeaCascadelor.ro | Decor

852 afisari

O veste buna din partea Emex Vopsele: Pentru ca suntem la finalul sezonului, Emex va ofera un bonus de 10% pentru orice tencuiala decorativa achizitionata pana la 31 Noiembrie.

 


Tencuiala decorativa a�� finisajul special de care casa ta are nevoie, acum cu 10% reducere
Tencuiala decorativa finisajul special de care casa ta are nevoie

Constructia unei case este un proiect amplu care presupune, din partea beneficiarului, un consum enorm de timp, energie si nu in ultimul rand de resurse financiare, toate pentru ca la final casa ridicata cu atata truda sa se apropie de perfectiune, sau de imaginea pe care beneficiarul si-a facut-o atunci cand planuia noua constructie.

Pentru ca investitia, oricum substantiala, sa fie si una eficienta, este foarte important, pe langa priceperea executatilor, precizia inginerului si creativitatea arhitectului, ca materialele folosite sa fie de cea mai buna calitate. Proprietatile materialelor folosite asigura rezultate atat estetice, cat si durabile pe masura resurselor investite in constructia acestei noi locuinte. De aceea, este recomandata utilizarea exclusiva de materiale profesionale, atat pentru elementele de structura ale constructiei, cat si pentru cele de finisaje. Astfel se evita deteriorarea cladirii la primele actiuni mai dure ale factorilor externi, precum si cheltuielile presupuse de reparatiile necesare pentru remedierea acestor stricaciuni. Chiar daca reusesti o economie aparenta atunci cand cumperi materiale fara calitati profesionale, pe termen mediu si lung vei fi nevoit sa faci investitii frecvente in remedierea viciilor care apar in primul rand la finisaje.

Unul dintre elementele de finisaj care este predispus degradarii rapide sub actiunea factorilor de mediu este tencuiala. Daca aceasta nu este realizata dintr-un produs profesional, aplicat pe suprafata conform instructiunilor furnizate de producator, rezultatul final risca sa nu fie de cea mai buna calitate, iar casa ta isi va pierde acel aspect de nou si proaspat care ti-a adus bucurie in momentul in care finisajele s-au incheiat. Daca vrei ca odata ce a fost aplicata, tencuia sa nu constituie motiv de grija pentru cel putin 10 ani, urmareste cu atentie la ce trebui sa fii atent pentru alege o tencuiala de calitate.

Ce este o tencuiala decorativa profesionala?

Chiar daca nu esti specialist in constructii, stii ca tencuiala decorativa este acel ultim strat care se aplica pe fatada unei cladiri cu scopul de a-i oferi un efect estetic special dar si pentru a proteja cladirea de actiunile corozive ale factorilor externi. Functia acestei solutii de finisaj este aceea de stopare a actiunilor acestor factori de mediu, lasand in acelasi timp, peretii sa respire prin asigurarea unei circulatii constante a vaporilor de apa dinspre interior catre exterior, prevenind astfel formarea igrasiei in spatiile interioare.

Solutia profesionala trebuie sa ofere nu doar rezultate finale calitative si un aspect durabil, indiferent de natura factorilor externi care pot determina deteriorarea suprafetei, ci si o usurinta sporita in faza de aplicare. Aplicarea facila se manifesta prin consistenta si puterea mare de acoperire a produsului care in final, poate determina si un consum mai redus de material.

Tencuielile decorative profesionale au in compozitia lor elemente optimizate astfel incat sa se obtina rezultatele la care spera beneficiarul. In functie de aceste elemente, putem disting mai multe tipuri de tencuiala decorativa: tencuiala decorativa acrilica, tencuiala decorativa siliconica, tencuiala decorativa impermeabila, tencuiala decorativa mozaicata, s.a. Aceste solutii au proprietati diferite si ofera efecte estetice diferite in functie de mediul in care sunt folosite. De exemplu,tencuiala decorativa siliconica este recomandata pentru utilizarea la constructii noi, care "inca lucreaza", datorita elasticitatii sale exceptionale, iar tencuiala decorativa impermeabila va sigura o protectie mult sporita la actiunea apei, in zone expuse in mod curent ploii.

Tencuiala decorativa a�� finisajul special de care casa ta are nevoie, acum cu 10% reducere
Tencuiala decorativa Emex

Ai ales o tencuiala potrivita, dar ce culoare sa fie?

Odata ce te-ai lamurit ce fel de tencuiala se potriveste specificului proiectului tau de constructii, ramane de ales culoarea, demers care nu este chiar atat de simplu cum pare. Poti folosi un paletar de culori pus la dispozitie de producator, dar inainte sa faci acest lucru, nu uita sa te gandesti la urmatoarele aspecte:
- culorile deschise au proprietatea de a amplifica dimensiunile unei cladiri, sunt mai luminoase, dar mai putin rezistente la praf si mizerie, ceea ce ar dauna aspectului estetic al cladirii;
- nu te limita la o singura culoare, poti realiza un joc de nuante pentru a scoate in evidenta unele detalii din arhitectura cladirii;
- mediul in care este construita casa are un caracter definitoriu in alegerea culorii, asa ca incearca sa te incadrezi in linia de nuante a zonei;
- atentie, culorile inchise atrag razele ultraviolete si se pot deteriora mai usor in timp.

Alege cu atentie tencuiala care ofera maxima calitate pentru proiectul tau astfel incat rezultatul final sa fie unul durabil, care sa te scape de grija lucrarilor frecvente de reparatie.

Îți recomandăm
Oglinda Adeline
Tablou 70x70 cm GRELYS PRINT
Oglinda
Pernă decorativă Ravenna
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER