Grohe Red Duo - Robinet si boiler in acelasi timp!

Grohe Red Duo - Robinet si boiler in acelasi timp!


Cand gatesti in bucatarie, adesea nu ai timp suficient sa dai apa in clocot atunci cand este nevoie. Solutia simpla si confortabila vine sub forma de GROHE Red®, un robinet inovator de la care poti lua direct apa in fierbere – fara a mai avea nevoie de ibric sau boiler. Incuietoarea de siguranta pentru copii asigura o protectie eficienta impotriva oparirii.

vivre.ro
vivre.ro

Grohe Red Duo - Robinet si boiler in acelasi timp!

Apa fiarta direct de la robinetul din bucatarie. Bucatarie este in multe gospodarii cea mai importanta incapere in care se traieste – si in aproape toate este si cea mai utilizata incapere. Bateria din bucatarie se utilizeaza din acest motiv pana la de 90 de ori pe zi, pentru spalatul mainilor, spalat vase si multe altele. In afara de acestea, pe parcursul zilei se utilizeaza si apa fiarta in permanenta, de ex. pentru ceaiuri sau prepararea mancarii.

Pana acum erau necesare urmatoarele operatii: pune apa la fiert si asteapta cateva minute pana fierbe. Acum s-a terminat cu asteptatul! Noul GROHE Red™ furnizeaza cat ai clipi apa fierbinte.

Pentru bucatariile care au numai apa rece, se poate utiliza boilerul cu o capacitate de 8 litri cu posibilitatea de amestecare integrata. Cu acesta puteti obtine fie sase litri de apa fierbinte sau pana la 15 litri apa calda de 50 °C.

Alege bateriile de bucatarie cu boiler Grohe Red prin www.baterii-lux.ro !

bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER