Pardoseala si pereti cu personalitate

Pardoseala si pereti cu personalitate


O vila placata in intregime cu marmura avand insertii florale din lemn pe intreaga suprafata. Finisaje din piatra, cu insertii din alama, inglobate in rasina.


Pardoseala si pereti cu personalitate

O vila placata in intregime cu marmura avand insertii florale din lemn pe intreaga suprafata. Finisaje din piatra, cu insertii din alama, inglobate in rasina.

Nu-i asa ca exemplele de mai sus reprezinta... altceva decat ceea ce cunosteati pana acum referitor la finisaje?
Sunt numai doua dintre realizarile remarcabile ale brandului Danilo Ramazzotti Italian House Floor, producator de finisaje de tip artizanal pentru acoperirea peretilor si a podelelor dedicate oricarui tip de ambianta a casei.

IN ROMANIA
De la sfarsitul anului trecut, produsele acestuia sunt prezente si pe piata de la noi, in luna noiembrie 2009 fiind inaugurat in Bucuresti showroom-ul firmei. Marmura, pietre naturale scumpe, combinatii de roci cu piele, sticla sau lemn, sticla venetiana, aur suflat pe o suprafata smaltuita sunt doar cateva dintre materialele folosite in cadrul colectiilor prezente in magazinul din Capitala.
Danilo Ramazzotti Italian House Floor este un brand inregistrat in cadrul Grupului Ceramic Cantoia si se ocupa de distribuirea colectiilor Danilo Ramazzotti in toata lumea.
"Capul" afacerii, designerul Danilo Ramazzotti, cel care creeaza minunatiile artizanale produse aici, a fost prezent la inaugurarea showroom-ului din Capitala.

PRODUSE CU PERSONALITATE
Unul dintre lucrurile sesizabile de oricare dintre noi, "cu ochiul liber", este acela ca, in vremurile pe care le parcurgem, gusturile clientilor s-au rafinat intr-atat, incat caracteristicile de unicitate si de personalizare sunt ridicate la rang de nevoie stringenta. In acest context se inscriu cu brio finisajele produse de acest brand, dupa cum explicit ne-o spune si Danillo Ramazzotti: "In showroom-ul din Bucuresti sunt vandute colectiile noastre. Aceasta insa nu este limita.
Brand-ul nostru inseamna, de asemenea, realizarea de proiecte personalizate. Pentru fiecare proiect, eu trag mereu linia de ghidare si ideea. Dupa aceea, echipa o completeaza si o face adevarata, intotdeauna supravegheata de mine".

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER