Calorifere decorative: un plus de caldura caminului tau

Calorifere decorative: un plus de caldura caminului tau


Caloriferele din casa noastra: obiecte care de cele mai multe ori ies din esteticul incaperii si pe care le ascundem dupa perdea. Oare?... Mai nou, nu! Concept inovator, intrat pe piata romaneasca de curand, caloriferul decorativ ofera o noua perspectiva si o noua imagine bucatii de metal alb de sub geamul din dormitor.


Calorifere decorative: un plus de caldura caminului tau

Un trend indraznet al designului de interior spune ca, daca ceva nu-ti place, scoate-l in evidenta. Acest principiu a fost aplicat in ultimii ani pe multe din obiectele din casele noastre: placi ceramice, pereti, mobilier. Tendinta de a face din obiectele reci care ne populeaza locuinta adevarate decoratiuni nu este noua.

Ceea ce este nou este transformarea banalului calorifer intr-un obiect de decor perfect incadrat in ambient. Aceasta inovatie de-a dreptul spectaculoasa propune un nou stil de abordare a sistemelor de incalzire prin schimbarea viziunii clasice despre sursa noastra de caldura. Esteticul si practicul se imbina perfect, ambele functii putind sa isi pastreze locul de elita - un design placut intr-o atmosfera relaxanta si reconfortanta. Calduroasa atat la propriu cat si la figurat!

Ce este caloriferul decorativ?

Conceptul consta in inscriptionarea unei imagini pe fata exterioara a coloriferului. Procedeul prin care se obtin aceste adevarate opere de arta este vopsirea in camp electrostatic. Procesul tehnologic - de ultima generatie - consta in aplicarea pe formele plane ale caloriferului a unui strat de vopsea care polimerizeaza pe suprafata acestuia, ramand impregnata in textura metalica. Desenul astfel obtinut suporta temperaturi de pana la 110°C, rezistand la actiuni mecanice, a alcolului sau a uleiurilor.

Dl. Munteanu Florinel, reprezentantul companiei germane vonLorch DESIGN, este cel care a adus in Romania calorifere decorative . Dansul ne vorbeste despre multitudinea de variante grafice ce pot decora caloriferul fiecaruia dintre noi: "Clientul nostru poate opta intre un model propus de noi sau isi poate alege propria imagine: de la poza copilului la un peisaj urban modern, orice este posibil. Pentru a putea personaliza caloriferele cu imaginea proprie, nu trebuie decat sa ne puna la dispozitie poza dorita, la o dimensiune corespunzatoare. De restul ne ocupam noi."

Incheiem cu certitudinea ca va veti gandi de doua ori inainte sa montati un calorifer si ca veti lua in calcul varianta de a aduce odata cu acesta un plus de stil si de confort in ambianta casei voastre.
foglia.ro
foglia.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER