Dulapul din baie, suport pentru chiuveta si spatiu de depozitare

Dulapul din baie, suport pentru chiuveta si spatiu de depozitare


Cand vorbim despre dulapul din baie ne gandim inevitabil la o veche problema a apartamentelor construite inainte de 89 (dar si a unora mai noi): baia este prea mica. Una dintre solutii a venit natural: inlocuirea vechii cazi cu o cabina de dus. O alta este mobilarea baii cu piese de mobilier utile si decorative. Dulapiorul de sub chiuveta este una dintre acestea.


Dulapul din baie, suport pentru chiuveta si spatiu de depozitare

Dulapul din baie: spatiu, estetica, functionalitate

Dulapul pe care se aseaza chiuveta este o mana cereasca atunci cand dorim sa cream spatiu suplimentar intr-o baie mica. In primul rand, este ergonomic. Spatiul de sub chiuveta este de cele mai multe ori nefolosit. Dulapioarele special create vor umple acest spatiu, creand un loc de depozitare maricel si foarte util. Toate "maruntisurile" isi vor gasi aici locul.

In al doilea rand, este decorativ. Magazinele specializate in produse pentru mobilier de baie va propun zeci de modele de diferite culori si texturi: alb, rosu, galben, albastru, wenge etc. Varietatea este fara limita si cand vorbim de dimensiuni si de spatiile oferite: cu sertare, cu usi, combinate, mai mici sau mai mari.

Nu in ultimul rand micul nostru dulap din baie are si rolul functional de a sustine chiuveta si de a masca tevile, racordurile si robinetii din sub aceasta.

In final, concluzia este simpla: nu este nevoie sa organizam o revolutie in baie pentru a castiga spatiu si functionalitate. Mobilierul de baie, bina gandit si ales cu gust, va rezolva o mare parte din aceste probleme.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER