Geamuri termopan: ferestre pentru o viata

Geamuri termopan: ferestre pentru o viata


Renovarea sau construirea locuintei ne pune in fata unei noi alegeri: ce ferestre montam? Aproape in toate situatiile, raspunsul este geamuri termopan. Este doar o moda sau chiar merita? Incercam sa va oferim raspunsul in materialul de mai jos.

vivre.ro
vivre.ro

Geamuri termopan: ferestre pentru o viata - Poza 1

Alegand sa montati in locuinta dvs. geamuri termopan veti fi cu siguranta satisfacuti de calitatea ferestrelor achizitionate, a sticlei LowE cu care sunt dotate precum si de rezistenta, estetica si gradul sporit de izolare oferit de sitemele tamplarie PVC. Numarul din ce in ce mai ridicat de locuinte care sunt utilete cu geamuri termopan in detrimentul clasicei tamplarii de lemn este inca un argument solid in favoarea solutiei tamplarie pvc - geamuri termopan.

Preturi: mai ieftin decat ne imaginam

In randul omului obisnuit s-a inoculat ideea ca geamurile termopan sunt innacesibile datorita pretului mare. La o privire mai atenta vom observa ca lucrurile nu stau chiar asa. De exemplu, intr-un apartament cu doua camere toate ferestrele plus balconul pot costa in jur de 1000 de euro. Toti marii producatori de termopane au implementat sistemul de plata in rate, astfel ca pretul mai sus amintit poate fi achitat treptat. Nu uitati: acesti bani sunt o investitie pe care o veti recupera atat in anotimpul rece, cand veti folosi mai temperat sistemul de incalzire, dar si in cel cald cand aerul conditionat va functiana la capacitate mai mica.

Avantajele geamurilor termopan

Cu siguranta sunteti interesat de ce avantaje veti avea dupa montarea de geamuri termopan cu tamplarie PVC. Iata-le enumerate pe scurt:

- Durabilitate;
- Izolatie termica si fonica
- Intretinere usoara
- Protectie antiefractie
- Multitudine de forme si culori

Durabilitate

Solutia geamuri termopan - tamplarie PVC imbina functionalitatea cu esteticul. Ferestrele sunt durabile, rezistente la intemperii si oscilatii de temperatura, usor de intretinut, isi mentin aspectul placut chiar si dupa o perioada indelungata de timp. Calitatile tehnice ale tamplariei PVC si calitatea desavarsita a geamurilor termopan se imbina armonios pentru a va oferi durabilitate sporita: etanseitatea la apa si vant este aproape perfecta.

Izolatie termica si fonica

Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea de ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale feroneriei, sistemului de garnituri, precum si ale geamului termoizolator.

Intretinere usoara

Ferestrele termopan cu tamplarie PVC vor fi foarte apreciate de gospodinele care nu vor mai trebui sa petreaca ore in sir pentru curatarea geamurilor: ele nu necesita decat o simpla stergere cu orice detergent obisnuit; de asemenea, elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si vopsire periodica - atat de neplacute...

Multitudine de forme si culori

Solutiile moderne oferite de producatorii de geamuri termopan pot acoperi orice gusturi si orice tip de fereastra: drepte, rotunde, ovale, in arcada etc. De asemenea, multitudinea de culori si texturi - albe, colorate, imitand lemnul natural - vor face ca ferestrele sa se incadreze armonios in ambientul locuintei dvs.

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER