Tendinte in materie de perdele pentru anul 2019

Tendinte in materie de perdele pentru anul 2019


Exact asa cum te informezi in permanenta despre tendintele in moda, hair styling si accesorii, tot asa trebuie sa procedezi si atunci cand vine vorba despre elementele decorative pentru casa ta. Perdelele reprezinta un element decorativ esential pentru orice casa avand nu numai un aspect estetic foarte placut ci au si un rol functional. De asemenea, creeaza armonie si unitate intre toate elementele decorative din interior si le ofera personalitate proprie.

baterii-lux.ro/
baterii-lux.ro/

Tendinte perdele anul 2019

Ce spun tendintele pentru anul 2019 pentru perdele?

Tendintele in materie de perdele pentru anul 2019 ne spun sa dam frau liber creativitatii si sa creem spatii asa cum nu am mai avut pana acum. Stilurile de design interior vor prinde viata daca oferiti personalitate proprie spatiului respectiv si daca va jucati cu texturile si combinatiile de culoare surprinzatoare.

Directia pe care o vor urma tendintele in anul 2019 se indreapta catre combinatii de perdele ce au diferite tesaturi precum dantela si volanele. Ca stil, recomandarea designerilor este aceea sa va indreptati atentia catre cel Nordic, Roman sau Japonez. De asemenea, pentru a adauga un strop de romantism spatiilor interioare, se recomanda alegerea perdelelor in stil Provence sau Austriac.
Intai de toate, perdelele trebuie sa se imbine armonios cu elementele de design interior si sa le scoata in evidenta calitatile. Trebuie sa se ia in considerare aspecte precum locatia camerei, dimensiunea, luminozitatea, destinatia spatiului respectiv, numarul de piese de mobilier si numarul elementelor de decor.

Nuantele anului 2019 in materie de perdele de lux se indreapta catre simplitate avand mai mult un rol functional iar aspectul este unul concis. In topul nuantelor in materie de perdele pentru anul viitor se afla verdele in diferite tonuri si nuante. De asemenea, nuantele de maro, bej, ciocolatiu, tenta de asfalt umed, violet si albastru inchis, se numara printre preferatele designerilor.

Foarte interesant este faptul ca anul viitor se va pune un accent deosebit si pe printurile realizate in nuante trendy. Acestea sunt foarte expresive, florale si chiar tropicale care vor surprinde pe toata lumea. Anul 2019 este unul care porneste de la simplitate si se opreste la cele mai variate modele.

Spatiile vor capata personalitate proprie si vor fi puse in valoare. Cu siguranta este un an ce se anunta a fi unul ce ofera o multime de nuante deosebite, texturi interesante dar si stiluri care surprind.

Creativitate pe toata linia

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, creativitatea reprezinta aspectul cel mai important care trebuie sa fie indeplinit de perdele anul viitor. Nu trebuie sa va sfiiti sa utilizati culori indraznete, texturi sau modele iesite din comun, insa, trebuie sa tineti cont ca acestea trebuie sa completeze spatiul si sa se contopeasca cu restul elementelor decorative utilizate.

Cu siguranta tendintele anului 2019 in materie de perdele sunt exact ceea ce am asteptat multi dintre noi. Se renunta complet la tot ceea ce este conventional in favoarea creativitatii. Asadar, puneti in practica ideile creative si spuneti adio spatiilor plictisitoare intrucat in 2019 vei putea sa te bucuri de o casa ca decupata din revistele de specialitate. Si, asta o poti obtine foarte usor alegand perdelele potrivite.

bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER