Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara?

Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara?


Desi vremea nu este chiar perfecta inca pentru servirea cafelei de dimineata pe terasa locuintei, acesta este momentul perfect pentru inceperea amenajarii gradinei si teraselor. Ce se poarta in acest sezon? Ce mobilier alegem pentru terasele locuintei si ce accesorii? Sezonul de vara aduce noutati deosebite in ceea ce priveste mobilierul pentru terase si gradina.

vivre.ro
vivre.ro

Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 1
Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 2
Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 3
Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 4
Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 5
Mobilier pentru terasa si gradina. Cum ne amenajam gradina si terasa pentru vara? - Poza 6

Alegerea mobilierului pentru terasa si gradina trebuie facuta in functie de designul abordat in amenajarea acestora, de arhitectura locuintei Dvs., dar si de dimensiunile acestora.

Astfel, pentru o locuinta cu o arhitectura moderna, contemporana, sau high-tech puteti opta pentru un mobilier de terasa cu un design similar - cu forme non-conformiste, dar rafinate.  Mobilierul realizat pe structura metalica, tapisat cu materiale speciale pentru extrior sunt o alegere perfecta pentru terasele moderne.  

O locuinta cu o arhitectura clasica, mediteraneana sau country va adaposti perfect pe terasele sale un mobilier exterior impletit din rattan, bambus sau fibre sintetice. Aflat in preferintele designerilor de  cativa ani buni, mobilierul impletit ramane in atentia acestora si in acest sezon.  Noile linii abordate de producatorii de mobilier impletit pentru exterior, aduc noilor colectii un plus de eleganta si rafinament - asigurand un design unic mobilierului si un nou aspect teraselor Dvs.

Alegerea mobilierului impletit trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte, printre care: designul acestuia si materialul din care este realizat.  In functie de aceste elemente variaza si pretul mobilierului.  Daca vreti sa optati pentru un mobilier exclusivist, elegant si rafinat, alegeti impletiturile din bambus natural sau rattan.

MAI MULTE DETALII PE: www.interiorstore.ro

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER