COMPLEX COMERCIAL TAMILIA

COMPLEX COMERCIAL TAMILIA


Tamilia Tex SRL a fost fondata in Bucuresti in anul 1998 cu capital romano-canadian, avand in acel moment ca domeniu principal de activitate comertul cu materiale de tapiterii pentru mobila, importate din Canada si Statele Unite.


COMPLEX COMERCIAL TAMILIA
COMPLEX COMERCIAL TAMILIA
COMPLEX COMERCIAL TAMILIA
COMPLEX COMERCIAL TAMILIA
COMPLEX COMERCIAL TAMILIA

In 1999 societatea deschide primul showroom de mobila, largind astfel domeniul de activitate. Acest showroom fiind deschis intr-o zona foarte populata a Bucurestiului pentru clienti cu venituri scazute si medii si cu marja minima de profit. Show-room-ul a reprezentat un success notabil, iar volumul vanzariilor a fost neasteptat de mare.

In momentul actual Tamilia Tex are ca principal domeniu de activitate inchirierea de spatii pentru expunerea si vanzarea de mobila si decoratiuni interioare.

In acest sens detine un spatiu de comercializare pe o suprafata de 12000 mp, in care aproximativ 40 de firme (producatori si importatori) din toata tara ofera o gama larga de mobila pentru locuinte si birouri, incluzand carpete covoare, decoratiuni, etc; aceste produse sunt accesibile tuturor clientiilor.

Tamilia Tex incepand din 2001 pe langa centrele sale de mobila a inceput promovarea si a altor center in care activitatea principala este comercializarea produselor de mobila de la producatori si importatori.

Primul dintre aceste centre este Mobilia Center Brasov in 2001, urmat de celalalte 3 magazine, Mobilia Center Iasi 2006 si Bucuresti 2007 si Cluj 2008, de asemenea Centru Mobilia Show- room Sibiu 2007 urmand promovarea centrelor din Oradea si Pitesti ce vor fi deschise in curand.

CONTACT

B-dul Ghencea Nr. 79, sector 6, Bucuresti

Tel.: 021 413 26 43; Fax: 021 413 29 93

PROGRAM

Luni - Vineri:  10 - 19h
Sambata:  09 - 16h
Duminica:  09 - 14h

micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER