Promotii de sezon: lenjerie de pat Charming din bumbac satinat la un pret special

Promotii de sezon: lenjerie de pat Charming din bumbac satinat la un pret special


Cautatorii de promotii au o noua veste buna: 4interior.ro ne propune un nou set de reduceri de pret. Astazi va prezentam lenjeria de pat Charming pe care o puteti achizitiona cu o reducere de 60 lei. Realizata din bumbac 100%, cu densitatea de 200 fire / inch, aceasta lenjerie de pat din gama Satin Premium se distinge datorita rezistentei, durabilitatii si mai ales finetii materialului satinat.


Promotii de sezon: lenjerie de pat Charming din bumbac satinat la un pret special
Lenjerie de pat charming

Cu onduleuri elegante si un model cromatic realizat in degrade, lenjeria de pat Charming te va cuceri de la prima atingere. Cu ale sale dimensiuni generoase si falduri ample, lenjeria va va oferi tie si celui drag un rasfat binemeritat, indemnandu-va catre cel mai dulce somn.

Realizata din bumbac 100%, cu densitatea de 200 fire / inch, aceasta lenjerie de pat din gama Satin Premium se distinge datorita rezistentei, durabilitatii si mai ales finetii materialului satinat.

Colectia de lenjerii de pat Issimo Home se remarca datorita combinatiilor inedite dintre materiale delicate, precum inul, bambusul sau bumbacul.

Tesaturile fine, de tip ranforce, bumbac satinat sau Jacquard, completate cu detalii pretioase, precum nasturi din sidef, broderii minutios realizate sau aplicatii cu pietre Swarovski, iti vor transforma dormitorul intr-un spatiu deosebit de elegant.

Cutia luxoasa, de culoare rosie, cu finisaj glossy contine setul de pat si un mic sapun cu ulei de masline pur-natural cadou.

Puteti afla mai multe detalii si cumpara acest minunat set de pat de pe www.4interior.ro: lenjerie de pat Charming

Îți recomandăm
Paravan decorativ Scarlet
Dulap cu detalii în decor de lemn de stejar Garetto Franky, alb
Noptiera
Dulap cu ușă glisantă vtwonen Slide, alb
micul-meserias.ro/
micul-meserias.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER