PIATRAONLINE, cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, relanseaza platforma www.piatraonline.ro

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, relanseaza platforma www.piatraonline.ro


ValeaCascadelor.ro | Știri

18 Iul 2016 | 62 afisari

Sub conceptul "Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei", showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro. Cu o noua identitate vizuala si cu o structura usor de urmarit, asemenea unei reviste de design interior, noua platforma online cuprinde o gama larga de produse care scot in evidenta atentia la detalii, calitatea si profesionalismul dobandit in cei peste 9 ani de experienta a echipei Rock Star Construct, cunoscuta publicului drept PIATRAONLINE.

vivre.ro
vivre.ro

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, relanseaza platforma www.piatraonline.ro - Poza 1

"Odata cu relansarea platformei, ne propunem sa fim si mai aproape de clientii si colaboratorii nostri, oferindu-le ocazia sa navigheze cat mai usor pentru identificarea produsului dorit. Prin tot ceea ce facem, de la showroom-ul unde avem peste 1900 de repere, din peste 15 tari, pana la serviciile de top oferite, ne dorim sa devenim cel mai complet magazin de piatra naturala din Romania", mentioneaza Mariana Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct  - detinator al brandului PIATRAONLINE.

Astfel, platforma online "one click solution" raspunde nevoilor tuturor tipurilor de clienti: de la arhitecti si designeri de interior pana la familii care doresc sa isi redecoreze casa. PIATRAONLINE ofera servicii integrate atat in ceea ce priveste diversitatea produselor, cat si prin consultanta oferita. Clientul are parte de o experienta relaxanta in procesul de decizie si de comanda, fara sa resimta faptul ca se afla totusi pe un magazin online si nu pe o platforma de prezentare.

Beneficiile noii platforme www.piatraonline.ro:

- Motorul de cautare avansata pentru produse, paleta de culori, finisajele, informatiile si specificatiile tehnice pot ghida clientul spre alegerea corecta a materialelor de care are nevoie, chiar daca acest client este specialist sau amator

- Peste 90% dintre produse se afla in stoc, astfel livrarea se face in doar cateva zile de la plasarea comenzii

- La  cerere, pentru clientii din afara Bucurestiului, compania trimite gratuit un set de mostre conform solicitarilor

- Infocenter: clientii pot apela cu incredere la serviciile oferite pentru majoritatea nelamuririlor care ar putea sa apara legat de produse, montaj, livrare, servicii, comenzi si multe altele

- Platforma este mobile-friendly.

Mai mult decat atat, magazinul online este o veritabila sursa de inspiratie pentru utilizatori, prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, insotite de imagini de referinta care includ produse si mixaje de produse, montate corect si corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic si primitor, numit simplu acasa.

"Pentru a tine pasul cu inovatiile din domeniu, credem intr-o imbunatatire permanenta. Astfel, am decis sa investim intr-o noua identitate care reprezinta trecerea de la resursa naturala a pamantului, la piatra de care oricine se poate bucura acasa", Mariana Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct  - detinator al brandului PIATRAONLINE.

Va invitam pe www.piatraonline.ro.

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER