Pardoseala reconditionata cu bani putini

Pardoseala reconditionata cu bani putini


Noile finisaje si produse pentru casa sunt gandite pentru a face fata unor cereri variate de personalizare a lor. Iar daca va ganditi sa investiti intr-o pardoseala calda, gen parchet sau podea, luati in calcul sa fie una din lemn.


Pardoseala reconditionata cu bani putini

De multe ori exista dileme in fata nenumaratelor game de produse, cum ar fi si parchetul sau podelele. Exista acum produsele laminate si cele stratificate si chiar cele din lemn masiv, toate intr-o multitudine de culori, texturi si modele ornamentale. Intre aceste game de produse nu se pune problema compararii lor. Ele au fost create pentru nevoi diferite, situatii diferite. Nu se poate face un raport clar intre pret si calitate, ci mai degraba intre pret si necesitate.

SITUATII SI SOLUTII
Daca vreti rapid o pardoseala noua, pe care sa cheltuiti putin si pe care sa o puteti monta chiar dvs., atunci alegeti din gama de produse laminate cu sistem de aplicare uscat (deci fara adeziv), cu ar fi click-clack. Daca vreti sa va bucurati de frumusetea lemnului, dar locuiti la bloc si va faceti griji din cauza unor eventuale inundatii din partea vecinilor, atunci optati pentru un parchet sau podea triplustratificate. Acestea au fibrele orientate diferit pe fiecare strat in parte, astfel ca in ansamblu, chiar si sub actiunea apei, parchetul nu se curbeaza. In plus, parchetul triplustratificat poate fi raschetat de doua-trei ori, in functie de grosimea stratului superior, realizat din lemn masiv. Daca va doriti o pardoseala deosebita de care sa va bucurati o viata intreaga, respectiv din lemn masiv, trebuie sa aveti un buget mai mare disponibil initial, iar apoi sa fiti dispusi sa cheltuiti periodic, macar o data la zece ani, pentru reconditionarea ei.

COSTA, DAR MERITA
Cert este ca pachetul si podele din lemn masiv costa mai mult (si ca produse, si ca montaj), dar sunt cele mai flexibile din punct de vedere al personalizarii lor. Exista acum game de produse dedicate colorarii, schimbarii nuantelor si texturii pardoselilor din lemn. Mai mult, dintre aceste produse sunt din ce in ce mai numeroase acum cele ecologice, lipsite in procesul fabricarii sau ambalarii de substante toxice sau care sa produca alergii. Cele mai multe dintre lacurile folosite pentru lustruire sunt pe baza de apa, fiind absolut inofensive sanatatii omului, animalelor de companie sau mediului inconjuraror. O pardoseala din lemn masiv poate fi reconditionata cu bani putini, obtinandu-se o schimbare radicala a intregului ambient.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER