Mobilier pentru dressing. Castiga spatiu prin dulapurile ergonomice


Mobilier pentru dressing. Castiga spatiu prin dulapurile ergonomice


Sfaturi utile | Publicat la 08 Apr 2011 | 4120 afisari


Dressing-ul, in definitia sa clasica, este o camera special amenajata pentru depozitarea hainelor si accesoriilor vestimentare. Dotata cu numeroase rafturi si suporti este intalnita, in general, in casele si apartamentele mari, spatioase.


Mobilier pentru dressing. Castiga spatiu prin dulapurile ergonomice - Poza 1
Mobilier pentru dressing. Castiga spatiu prin dulapurile ergonomice - Poza 2

Depozitarea hainelor si accesorilor vestimentare intr-o locuinta cu camere foarte mici, pana recent, era o adevarata problema. Ca urmare a acestui inconvenient, din dorinta continua a omului de a inova si de a modela mediul inconjurator potrivit nevoilor sale, au aparut dulapuri tip dressing care suplinesc sifonierele neincapatoare.

Dulapurile de tip dressing sunt considerate ca fiind printre cele mai practice corpuri de mobilier din locuinta moderna. Exista o gama larga de optiuni legate de conceptul de dressing: putem modela singuri spatiul, putem alege componentele esentiale, si finisajele. Pe langa rafturi si bare de haine putem amplasa diverse cosuri, suporti pentru pantaloni, curele, cravate si alte accesorii.

Dressing-ul in general se poate realiza din PAL, dar si folosind profile de aluminiu sau otel. Pe frontul dressing-ului, ne putem imagina si crea un joc de culori, folosind materiale diferite ca si culoare, contrastante ca si textura, toate avand un rol important in estetica locuintei.

Senzatia de simplu si practic se poate accentua prin amplasarea dressing-ului si prin utilizarea profilelelor de aluminiu care dau o nota de eleganta acestui ansamblu, conferind totodata manevrabilitate usoara si stabilitate.

AFLA MAI MULT PE: www.cressent.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.ro


Tag: Mobila, mobilierAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro