Incalzire electrica prin pardoseala

Incalzire electrica prin pardoseala


Daca nu sunteti multumit de sistemul de incalzire pe care il detineti si doriti o sursa de caldura care sa va asigure un confort sporit si cu ajutorul careia sa economisiti atat energie, cat si bani, puteti opta pentru sistemul electric de incalzire in pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe.


Incalzire electrica prin pardoseala

Avand in vedere ca energia termica si gazele s-au scumpit mult mai mult decat energia electrica, iar combustibili de tipul lemnului sunt inutili pentru cei care locuiesc la bloc, se poate spune ca unul dintre cele mai moderne, discrete, sigure, ecologice, silentioase, simplu de utilizat si eficiente, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al reducerii costurilor de achizitie, instalare si operare, sisteme de incalzire este sistemul electric de incalzire prin pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe, o tehnologie revolutionara, avand ca element incalzitor o panglica de metal.

Omogenitatea, uniformitatea si structura nelimitata a materialelor din aliaje de metale amorfe ofera proprietati mecanice, anticorozive, magnetice si electrice cu un caracter unic. Sistemul lucreaza la temperaturi relativ mici (30-40 de grade), rezultand astfel o durabilitate mai mare decat a oricarui alt produs asemanator (15 ani garantie). Tot datorita temperaturii de lucru scazute este mai sigur si poate fi montat oriunde (case, apartamente, birouri, depozite, hale, containere, autovehicule, magazine, alei, sosele, parcari, terenuri sportive, locuri de joaca, trotuare, sere, rampe de acces, statii de transport in comun etc.) si sub orice pardoseala sau invelis de pardoseala (dusumea, parchet, gresie, marmura, piatra, covor, tapet, mocheta etc).

De asemenea, sistemul de incalzire din aliaje de metale amorfe se caracterizeaza printr-o suprafata mare de transfer energetic, ceea ce inseamna ca incalzeste mult mai repede si mai uniform decat sistemele traditionale, cu un consum minim de energie. In plus, producatorul controleaza intregul proces de productie, de la tratamentul benzilor din aliaje de metale amorfe pana la realizarea produselor finite, astfel incat poate personaliza elementele de incalzire in conformitate cu cererea clientului, dar poate si sa ofere o arie mare de linii de produse pentru productia de serie.

De mentionat este si faptul ca masuratorile campului electromagnetic generat de „plasele” din aliaje de metale amorfe indica valori neglijabile, sistemul incadrandu-se in limitele de nivel acceptate.
Pret de 50 de euro pe metru patrat

Sistemul electric de incalzire in pardoseala cu benzi din aliaje de metale amorfe are un consum de 150 de wati pe metru patrat si costa in medie 50 de euro pe metru patrat de plasa folosita (nu pe metru patrat de locuinta).

geekmall.ro/
geekmall.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER