Vopsele clorcauciuc pentru metal - avantaje fata de sisteme clasice de vopsire

Vopsele clorcauciuc pentru metal - avantaje fata de sisteme clasice de vopsire


Factorii chimici sau non-chimici prezenti in anumite medii pot afecta negativ suprafetele din metal, deteriorandu-le si scurtandu-le durata de utilizare. Pentru a preveni aceste efecte nedorite, firma Romtehnochim recomanda vopselele clorcauciuc pentru metal "Emex" . Acestea sunt produse care se folosesc pentru protejarea anumitor suprafete metalice in vederea prevenirii procesului de degradare, sub actiunea umiditatii, a vantului, a factorilor agresivi dintr-un mediu chimic, etc. In plus, datorita formulei dupa care sunt facute, ele prezinta o rezistenta sporita la uzura.


Vopsele clorcauciuc pentru metal - avantaje fata de sisteme clasice de vopsire

6 motive pentru folosirea vopselelor clorcauciuc pentru metal

Dintre toate produsele de pe piata, de ce este recomandat sa se utilizeze vopsele clorcauciuc ? Iata 6 motive principale:
- se folosesc atat pentru interior, cat si pentru exterior. Asadar, pot fi aplicate cu succes pe scarile exterioare ale unei fabrici, in interiorul unui service auto, intr-o vopsitorie, in locuri unde apa este omniprezenta, cum ar fi un turn de apa, un bazin, etc.;
- au aderenta mult mai mare decat vopselele clasice. La o pregatire corecta a suportului, durata de viata a vopselei clorcauciuc este de cateva ori mai indelulngata;
- dupa aplicare se usuca intr-un timp rapid, de cca 15 minute de la aplicare;
- au rezistenta ridicata la contactul cu diverse obiecte. Transportarea, asamblarea ori demontarea unor instalatii pot duce, inevitabil, la mici accidente, ale caror urme raman pe suprafetele vopsite. Nu si daca se utilizeaza vopsele clorcauciuc pentru metal. Tocmai de aceea produsul mentionat, din oferta Romtehnochim, este recomandat pentru utilizare in agricultura, metalurgie, petrochimie etc.;
- au putere mare de acoperire. Spre deosebire de vopselele de uz general, utilizarea vopselelor clorcauciuc nu presupune un efort suplimentar si nici o doza mai mare, rezultate foarte bune observandu-se chiar dupa aplicarea primului strat;
- au rezistenta la factori chimici. Intr-un mediu in care se lucreaza cu substante agresive, cu caracter coroziv, este necesara, in primul rand, protejarea suprafetelor din metal. In caz contrar, acestea cedeaza destul de rapid, rugina instalandu-re chiar si in profunzime, generand situatii foarte neplacute. Aplicarea unui Grund anticoroziv clorcauciuc "Emex" va preveni aparitia coroziunii, asigurand totodata un strat de pregatire perfect pentru aplicarea vopselei.

Utilizarea vopselelor clorcauciuc pentru metal

Inainte de utilizarea acestui produs, suprafata metalica in cauza trebuie sa fie curatata pentru a indeparta urmele de rugina, straturile anterioare de vopsea, praful, precum si alti factori contaminanti, a caror actiune este nociva. Bine de stiut: pe suprafetele din inox si pe tabla zincata nu e recomandabil sa se aplice vopsele clorcauciuc pentru metal.
Exista trei metode de aplicare: pulverizare cu aer sau air-less, roluire si pensulare.

Durata de viata a scarilor de interior – exterior, precum si a barelor de protectie ale unei piscine poate fi prelungita prin aplicarea unui strat de vopsele clorcauciuc pentru metal de la Romtehnochim . Acelasi lucru este valabil si pentru scarile din hale, fabrici, pentru interioarele vopsitoriilor auto, precum si pentru anumite piese utilizate in diverse ramuri ale industriei.

Pentru detalii suplimentare despre vopselele clorcauciuc pentru metal "Emex", va asteptam sa vizitati pagina dedicata, sau ne contactati la datele de mai jos:

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau
Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2024 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER