Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist

Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist


Stilul minimalist este reprezentat de forme clar conturate, linii taioase si muchii ferme care au rolul de a da impresia de curat, impresie caracteristica pentru acest stil. Bara clasica cilindrica nu se incadreaza intr-o bucatarie proiectata in concordanta cu trasaturile designului minimalist.

vivre.ro
vivre.ro

Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist - Poza 1
Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist - Poza 2
Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist - Poza 3
Accesoriile, sarea si piperul mobilei de bucatarie in stil minimalist - Poza 4

O locuinta minimalista este eleganta, simpla, cu forme arhitecturale simple, fara decoratiuni complicate si in culori neutre. Accesoriilor suspendate, create in stil minimalist, au pasit demult si in bucatarie.

Sistemul Ribbon se integreaza organic in designul minimalist al mobilierului de bucatarie. A fost prezentat pentru prima data in 2010 la expozitia internationala Eurocucina, organizata la Milano, cea mai importanta expozitie de mobila din Europa.

Sistemul Ribbon permite croirea usoara a profilului la dimensiunea dorita, iar datorita rigiditatii acestuia o bara cu lungimea de 3m este suficient sa fie fixata in doar 3 puncte. Montarea se poate realiza si direct pe perete.

In aceeasi linie de design se incadreaza toate componentele sistemului: carligele, polita de aluminiu, suportul pentru rola de hartie, suportul cu pahare de plastic, suportul magnetic pentru cutite, suporturile pentru polita de sticla si pentru polita de lemn. Toate acestea au fost concepute astfel incat sa gliseze pe profilul orizontal de sustinere.

AFLATI MAI MULTE PE: www.cressent.ro

somproduct.ro
somproduct.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER