Accesoriile, sarea şi piperul mobilei de bucătărie în stil minimalist

Accesoriile, sarea şi piperul mobilei de bucătărie în stil minimalist


Lorelei Kasadi | Bucătărie

369 afisari

Stilul minimalist este reprezentat de forme clar conturate, linii tăioase și muchii ferme care au rolul de a da impresia de curat, impresie caracteristică pentru acest stil. Bara clasică cilindrică nu se încadrează într-o bucătărie proiectată în concordanță cu trăsăturile designului minimalist.

aranjareamesei.ro
aranjareamesei.ro

O locuinţă minimalistă este elegantă, cu forme arhitecturale simple, fără decoraţiuni complicate şi în culori neutre. Accesoriile suspendate, create în stil minimalist, au păşit demult şi în bucătărie.

Sistemul Ribbon se integrează organic în designul minimalist al mobilierului de bucătărie. A fost prezentat pentru prima dată la expoziţia internaţională Eurocucina, organizată la Milano, cea mai importantă expoziţie de mobilă din Europa.

Sistemul Ribbon permite croirea uşoară a profilului la dimensiunea dorită, iar datorită rigidităţii acestuia, o bară cu lungimea de 3 m este suficient să fie fixată în doar 3 puncte. Montarea se poate realiza şi direct pe perete.

În aceeaşi linie de design se încadrează toate componentele sistemului: cârligele, poliţa de aluminiu, suportul pentru rola de hârtie, suportul cu pahare de plastic, suportul magnetic pentru cuţite, suporturile pentru poliţa de sticlă şi pentru poliţa de lemn. Toate acestea au fost concepute astfel încât să gliseze pe profilul orizontal de susţinere.
Îți recomandăm
Zaharnita cu capac si lingurita Cactus
Pahar pentru șampanie unbreakable Think less, love more
Set tacamuri 16 piese Berlinger Haus
Baterie bucatarie cu pipa flexibila Kludi Bingo Star 200 crom
top-shop.ro
top-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER