Usile si ferestrele - noile elemente de decor

Usile si ferestrele - noile elemente de decor


Tamplarie imbracata in piele
Usile si ferestrele unei locuinte sunt extrem de importante intr-un proiect de interior, in primul rand pentru ca ele contribuie decisiv la termoizolarea spatiului. Venim sa va aducem in prim plan de data asta o noutate absoluta privitoare la latura decorativa a lor, pentru ca iata ca nu au scapat nici ele de mintea ascutita a creatorilor de idei - designerii.


Usile si ferestrele - noile elemente de decor

S-a gasit cineva care sa inventeze chiar si in acest sens o solutie cu totul si cu totul originala. O solutie care face ca aceste elemente constructive sa capete un caracter nou, devenind elemente de ambientare de sine statatoare, avand obiectivul clar de a conferi spatiului care le contine caracteristica de spatiu deosebit de atragator, chiar unic am putea spune. Ideea ingenioasa vine din partea firmei italiene Tonini (www.toninifashion.it)

Vorbim despre produse care au toate caracteristicile tehnice ale tamplariei termoizolante din PVC pentru usi si ferestre, dar in plus fascineaza prin materialul pretios care imbraca tamplaria, respectiv pielea de mai multe tipuri, aplicata atat pe ramele de toc - cercevele, cat si pe manerul de deschidere al ferestrei. Ideea apartinand Paolei Tonini a devenit un mare succes, odata cu prezentarea ei in cadrul Salonului Luxului de la Vicenza din 2008. Ea reprezinta un nou mod de interpretare al tamplariei ca element de ambientare pentru un stil aparte, care urmareste preferintele celui care locuieste in casa.

CITESTE MAI MULT PE: jurnalul.ro
mezoni.ro
mezoni.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER