Incalzire prin pardoseala. Reducerea pretului de incalzire cu pana la 30 la suta

Incalzire prin pardoseala. Reducerea pretului de incalzire cu pana la 30 la suta


Sistemele de incalzire prin pardoseala (dar si cele de racire) incalzesc si racesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselei si o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie, care creeaza confortul termic dorit.

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Incalzire prin pardoseala. Reducerea pretului de incalzire cu pana la 30 la suta - Poza 1

Despre incalzirea prin pardoseala. Sistemele de incalzire /racire prin pardoseala incalzesc si racesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselei si o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie, care creeaza confortul termic dorit.

Pret pe metru patrat pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. Unul din cele mai bune preturi este cel oferit de PRODIMAR BUCURESTI, de unde puteti cumpara sisteme de incalzire prin pardoseala incapand cu 100 lei metrul patrat. Mai multe detalii putati gasi pe site-ul www.prodimar.ro sau la numerele de telefon 021 318 19 62 sau 0766 27 27 27.

In comparatie cu sistemele statice de incalzire, sistemele creeaza un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambiant din incapere, obtinandu-se astfel o senzatie optima de confort.

Continutul unei instalatii de incalzire prin pardoseala pentru o suprafata de 20 mp. Datele au fost furnizate de www.prodimar.ro.

- Teava PEX 16x2 = 200 ml
- Placa cu nuturi = 20 mp
- Banda perimetrala = 1 rola de 50 ml
- Distribuitor 2 cai cu debitmetru = 1 buc
- Eurocon pentru pex D16 x 2mm = 4 buc
- Unimix = 1 buc
- Cutie pentru distribuitor = 1 buc

Starea de confort termic. Datorita coeficientului inalt de energie radianta al sistemelor de incazire/racire prin pardoseala, in cazul incalzirii starea de confort termic se instaleaza chiar la temperaturi mai scazute ale mediului ambiant. Aceasta poate fi redusa astfel cu 1 gradC pana la 2 grade C, lucru care duce la o economie de energie de 3-6% pe an.

Protectia mediului. Datorita marii capacitati de incalzire chiar si la temperaturi de alimentare scazute, sistemele de incalzire/racire prin pardoeala pot fi ideal combinate cu cazane in condensatie, pompe de caldura sau colectoare solare.
retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER