Fose septice ecologice: Noi chiar credem in ecologizare!


Fose septice ecologice: Noi chiar credem in ecologizare!


Sfaturi utile | Publicat la 07 Apr 2011 | 1851 afisari


www.foseptice.ro isi propune pentru 2011 implementarea de proiecte pentru diferite zone turistice cu Pensiuni, Vile, Moteluri sau diferite centre de acomodare turistica. Desi principala activitate este acea de comercializare de sisteme de epurare prin vanzarea directa catre beneficiar de fose septice ecologice, nu se exclud nici proiectele ce tin de statii de epurare sau orice alt sistem de epurare.


Fose septice ecologice: Noi chiar credem in ecologizare! - Poza 1


Ne dorim sa ajutam la informarea cu privire la produsele ecologice distribuite de www.foseptice.ro si sa informam si despre proiectele in curs de demarare in ceea ce priveste notiunea de fosa septica. Ca urmare vom reda unul din articolele gasite pe blogul www.foseptice.ro:

"Ne bucuram sa va regasim la inceput de 2011. Si, in plus ne bucuram sa intalnim tot mai multe persoane interesate de ECOLOGIZARE si de ceea ce reprezinta notiunea de fose septice in acest context.

Despre noi, putem spune ca am inceput anul acesta cu dreptul. Spunem asta pentru ca desi preconizam o perioada destul de sedentara vis-a-vis de activitateaecologica nationala, am fost surprinsi sa primim feedback-uri foarte pozitive cu privire la activitatea noastra de informare.

Si ce ne-a surprins si mai mult a fost faptul ca pe segmentul de interes pe care il avem mereu in discutie, au aparut reprezentanti ai unor societati interesate de acest aspect. Si aici facem referire la pensiuni, hoteluri si centre turistice, care au devenit foarte interesate de produsele menite sa recicleze apele menajere rezultate, in cel mai economic mod posibil.Desi trebuie sa recunoastem ca intial am atribuit acest interes presiunii exercitate de institutiile mediului, am ramas foarte placut surprinsi sa constatam ca cei mai multi dintre cei responsabili cu administrarea acestor locatii au preluat initiativa din pura dorinta de a daruii ceva mediului care le ofera de cele mai multe ori avantajul prin peisajele inconjuratoare.

Am fost surprinsi sa auzim unul din reprezentanti spunand: “Vreau sa am grija de natura care imi ma respecta in fiecare sezon, atragand tot mai multi clienti prin frumusetea ei. Ce s-ar intampla daca toti pomii acestia ar pierde din frumusetea lor si apa din spatele pensiunii ar incepe sa miroase si chiar sa isi piarda cristalinitatea. Am ajunge sa ne simtit cazati intr-o groapa de depozitare a resturilor menajere”

Mai multe detalii pe: www.foseptice.ro.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro