Cum poti amenaja aerisit o bucatarie mica?

Cum poti amenaja aerisit o bucatarie mica?


Chiar dispui de un spatiu limitat in cadrul bucatariei nu trebuie sa te lasi descurajat. Culorile si mobilierul sunt armele cu care vei lupta si care te vor ajuta sa obtii un aspect general placut. Incearca sa alegi cat mai multe corpuri suspendate pentru a economisi spatiu atat de necesar in bucatarie, vopseste peretii si cumpara mobilier in culori care contribuie la crearea iluziei unui spatiu marit.


Cum poti amenaja aerisit o bucatarie mica?

Negrul, este culoarea care trebuie evitata, nefiind potrivita pentru amenajarea bucatariei deoarece micsoraza substantial senzatia de libertate pe care este firesc sa o ai. Alt dezavantaj major al acestei culori este ca absoarbe caldura, rezultatul fiind o bucatarie mult prea calduroasa, cosmarul fiecarei gospodine intr-o zi de vara.

In ultima perioada, tendintele in materie de design interior indica o intoarcere la elementele clasice, deci o combinatie intre elemente noi si cele vechi este cat se poate de inspirata.

CITESTE MAI MULT PE: mobila-bucatarie.info

Acest articol a fost publicat in cadrul campaniei Promovam ideile romanesti! Poti sa participi si tu, poti sa ajungi si tu pe prima pagina a portalului nostru. Pentru mai multe detalii, click aici.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER