Baterii bucatarie Grohe Eurosmart: completarea perfecta pentru aparatura casnica actuala


Baterii bucatarie Grohe Eurosmart: completarea perfecta pentru aparatura casnica actuala


Sfaturi utile | Publicat la 06 Feb 2012 | 1945 afisari


Beneficiind de un maner solid din metal pentru o functionare delicata, gratie GROHE SilkMove®, noua gama de baterii bucatarie Grohe Eurosmart reprezinta completarea perfecta pentru toata aparatura casnica actuala pentru bucatarie.


Baterii bucatarie Grohe Eurosmart: completarea perfecta pentru aparatura casnica actuala - Poza 1

Acest robinet de o calitate superioara include procedeul de cromare GROHE StarLight® - ce creeaza un produs care nu numai ca are un aspect deosebit, dar ofera si o performanta de durata incredibila. Puteti alege intre teava de scurgere curbata sau normala care permite umplerea cu usurinta a ibricelor si a oalelor.

Insusi numele Eurosmart spune totul: aspect inteligent, tehnologie desteapta si un pret istet.Eurosmart, datorita formei sale simple, minimaliste si pure confera interiorului un caracter distinctiv, avand toate caracteristicile unei baterii fiabile.

Tehnologia GROHE SilkMove® face posibila o reglare facila si uniforma a temperaturii si a debitului. Acest sistem a fost utilizat la realizarea manerului si a pipei de scurgere ce are inaltimea adecvata, pentru a facilita umplerea cu apa a vaselor. Seria Eurosmart imbina toate elementele necesare unei bucatarii perfecte.

Alege bateriile de bucatarie Grohe EUROSMART prin BATERII-LUX.ro !


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.ro


Tag: Amenajari bucatarieAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro