Covoraşe de la intrare ce vă vor înveseli încă de la primul pas

Covoraşe de la intrare ce vă vor înveseli încă de la primul pas


ValeaCascadelor.ro | Decor

450 afisari

O casă primitoare se cunoaște încă de la intrare, iar miciile detalii vor impresiona fiecare om drag care îți va calca pragul. De aceea alegerea covorașului de la intrare nu trebuie lăsată la voia întâmplării; acesta nu trebuie să fie doar practic, ci să și arate bine atunci când îți întâmpină invitații. Un covoraș te va ajuta de asemenea să ții murdăria la distanță de casa ta și nu va mai fi nevoie să cureți covoarele sau podeaua după fiecare intrare în casă. Îl poți așeza atât în interior cât și în exterior, chiar în fața ușii. Asigură-te că îl cureți în mod constant și îi aplici un strat  de protectie antibacterian.

 

vivre.ro
vivre.ro

Covoraşele pentru intrare pot fi găsite într-o varietate de culori şi modele. Poţi alege un covoraş din cauciuc, fibră de cocos sau polipropilenă, cu proprietăţi anti-alunecare, dreptunghiular, semirotund sau rotund, cu bază antiderapantă.

Pentru a veni în întâmpinarea oaspeţilor tăi, am făcut o selecţie specială de covoaraşe care vor aduce o notă de veselie şi bună dispoziţie încă de la primii paşi în casa ta. Covoraşele vor aduce cu siguranţă un ton jucăuş datorită culorilor vii şi creativităţii designului.

Îți recomandăm
Covor Hanse Home Stars Heart
Covoras de intrare
Covor Gwennas Grey, Wilton
Covoras de intrare
retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER