Vopseaua decorativa: efecte, texturi si nuante deosebite

Vopseaua decorativa: efecte, texturi si nuante deosebite


Pentru cei care considera zugraveala alba demodata si fada, exista alte variante interesante si practice, cum ar fi vopseaua decorativa. Acestea prezinta multe avantaje, incepand cu efectele deosebite ce pot fi create, pana la durata lor prelungita, rezistenta in fata degradarii si stilurile diferite in care pot fi aplicate.


Vopseaua decorativa: efecte, texturi si nuante deosebite

Ce este vopseaua decorativa?

Este o alternativa de lux la vopseaua lavabila clasica. Puteti decora  -  atat interior cat si exeterior - peretii casei dvs. in culori diferite, cu texturi si efecte deosebite. Este un trend relativ nou in amenajari care a prins foarte bine si la noi. Sunt tipuri de vopsele care se pot aplica pe lemn, metal si glet, rezistente la umezeala, uzura alcalina, intemperii si ultraviolete. Datorita acestor proprietati se poate opta ca in baie si bucatarie sa nu mai fie pusa faianta, ci vopsea decorativa cu efecte diverse - in orice culoare, avand un aspect lucios, marmorat sau perlat.

Cum se lucreaza cu vopseaua decorativa?

Acest tip de vopsea se aplica pe stratul suport curatat, slefuit si uscat. Modelul asupra caruia va hotarati se realizeaza cu ajutorul unui burete marin, sau cu o pensula, ori perie, trafalet sau a unor sabloane speciale. In acest mod nu mai sunt vizibile mici imperfectiuni si eventuale crapaturi ale zidului. Trebuie avut in vedere ca timpul de lucru asupra unei zone intregi sa fie optim, pentru a se evita diferente create de etape distincte de colorare.

Avantajele vopselei decorative

In afara aspectelor practice referitoare la rezistenta care o recomanda in mod desebit, vopseaua de acest fel prezinta si avantaje de natura estetica. Va puteti manifesta creativitatea acoperind anumite portiuni ale unei camere in culori diferite, cu nuante mai delicate sau mai tonice, cu texturi surpinzatoare si interesante.
creditfix.ro
creditfix.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER