Vopsea lavabila Werker si Lavastar. Seda Invest lanseaza la nivel national doua noi produse premium


Vopsea lavabila Werker si Lavastar. Seda Invest lanseaza la nivel national doua noi produse premium


Stiri | Publicat la 23 Iun 2011 | 2698 afisari


Vopseaua lavabila are numeroase beneficii incontestabile: aplicare usoara, timp de uscare redus, aderenta buna la suport, putere mare de acoperire lasand peretii sa respire. Cele doua noi produse propuse de


Vopsea lavabila Werker si Lavastar. Seda Invest lanseaza la nivel national doua noi produse premium - Poza 1

Tinand cont de structura pietei recomandam cu incredere – Vopseaua lavabila WERKER, un produs ce se ridica la standardele pietei, oferind un raport excelent calitate-pret, fiind gandita pentru a satisface nevoile fiecarui tip de consumator existent pe piata materialelor de constructii.
 
"Misiunea noastra este aceea de a satisface in totalitate cerintele pietei, a fiecarui tip de consumator, astfel, cresterea calitatii produselor pe care le oferim presupune principala noastra preocupare. Cu un sistem managerial competitiv, Seda Invest Srl investeste in activitati de cercetare-dezvoltare si in productie, alocand astfel bugete semnificative pentru ofertarea unor produse de calitate.

 

Tinta noastra vizeaza - crearea unui brand de produs competitiv cu nume si identitate proprie si ajustare la nivelul concurentei ca jucator de top la nivel national" - Mihaela ILIE, Director de Marketing, Seda Invest Srl.

MAI MULTE DETALII PE: www.sedainvest.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro