Promotii

VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC, Pret 2500.00 Lei

Foto VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC, Vase si rezervoare WC
Pret: 2500.00 Lei

Producator: » ALTHEA

Comercializat de: SSAB IMPEX
Judet: BUCURESTI, Bucuresti

Cere detalii la telefon: 0740 118 089
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC. SSAB IMPEX, Bucuresti


VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 2500.00 Lei. VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC
Formular cerere de oferta pentru VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Valea Cascadelor promoveaza Vase si rezervoare WC de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Vase si rezervoare WC.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Vase si rezervoare WC .
Alege Vase si rezervoare WC oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Vase si rezervoare WC.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Vase si rezervoare WC.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Vase si rezervoare WC din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Vase si rezervoare WC este asigurata de specialistii firmelor in Vase si rezervoare WC.
Pentru orice informatii cu referire la Vase si rezervoare WC contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC precum si a celorlalte produse din Vase si rezervoare WC (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 59 ori
VAS WC BIANCO/GREEN + CAPAC.