Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra, Pret 249.00 Euro

Foto Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra, Vase si rezervoare WC
Pret: 249.00 Euro

Producator: » Italia

Comercializat de: IdeaCasa
Judet: BUCURESTI, Bucuresti

Cere detalii la telefon: 0764418288
CERE OFERTA
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra. IdeaCasa, Bucuresti


Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 249.00 Euro. Lavoar suspendat Fly 80cm Italia cu forma patrata.
Formular cerere de oferta pentru Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra
In cazul in care doriti sa fiti contactat direct de compania ofertanta sau doriti sa aflati mai multe detalii despre produsul selectat (Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra) trimiteti o cerere de oferta si o vom plasa noi catre companiile prezente pe Valea Cascadelor
Numele Dvs.: E-mailul dvs:
Telefon: Localitate:
Subiect: Cerere de oferta pentru Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra
Mesaj:
Introduceti rezultatul operatiei: minus 1 + =
* Toate campurile sunt obligatorii EXEMPLU:9+2-5=6
 

Valea Cascadelor promoveaza Vase si rezervoare WC de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Vase si rezervoare WC.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Vase si rezervoare WC .
Alege Vase si rezervoare WC oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Vase si rezervoare WC.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Vase si rezervoare WC.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Vase si rezervoare WC din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Vase si rezervoare WC este asigurata de specialistii firmelor in Vase si rezervoare WC.
Pentru orice informatii cu referire la Vase si rezervoare WC contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra precum si a celorlalte produse din Vase si rezervoare WC (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.
Pagina accesata de: 36 ori
Lavoar suspendat Fly 80cm Esedra.