Util. Alegerea caloriferului portivit camerei tale este acum mult mai simpla

Util. Alegerea caloriferului portivit camerei tale este acum mult mai simpla


Chiar daca ne lovim de calorifere in fiecare zi, ele populand cam toate camerele in care lucram sau ne odihnim, cumpararea unuia nou este de cele mai multe ori una dificila. De ce? Pentru ca nu ne prea pricepem la calorifere. Am gasit pe www.eradiatoare.ro o unealta extrem de utila pe care va recomandam sa o folositi cu incredere.


Util. Alegerea caloriferului portivit camerei tale este acum mult mai simpla

Oamenii obisnuiti, care nu se pricep la instalatii, pornesc la alegerea noului calorifer "ochiometric". Am nevoie de un calorifer cam atat de lung si cam atat de inalt. Aceasta este fraza pe care o auzi de cele mai multe ori la standul de instalatii. De fapt, caloriferul trebuie ales in functie de mai multe criterii destul de stiintifice, pe care nu le cunoastem.

Printre acestea, cele mai importante sunt volumul incaperii si tipul de izolatie al peretilor. In functie de aceste doua criterii puteti afla ce putere trebuie sa aiba caloriferul necesar. Iar fraza de mai sus, cea cu "am nevoie de ...", se va transforma in "Imi trebuie un calorifer de 900 W. Ce dimensiuni disponibile aveti?"

Cum poti afla care este caloriferul potrivit pentru camera ta?

Pe www.eradiatoare.ro gasiti un calculator online pentru aflarea caloriferului potrivit. Este simplu de folosit si extrem de util: introduceti dimensiunile, numarul de pereti exteriori si tipul de izolatie al incaperii iar cu un singur click aflati puterea calorica necesara. Va invitam sa il folositi cu incredere!

Pentru a afla ce calorifer este potrivit camerei tale, click aici.

somproduct.ro
somproduct.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER