Usile pentru interior din lemn, un produs mereu in top

Usile pentru interior din lemn, un produs mereu in top


Lemnul a fost preferat in constructii pentru calitatile lui unice. Este usor de prelucrat si de intretinut, ''prietenos'' si ecologic. Iata de ce multi constructori il prefera, mai ales atunci cand este vorba de usi din lemn interioare, lambriuri si multe, multe altele.


Usile pentru interior din lemn, un produs mereu in top

Din ce in ce mai utilizat in ultimii 20 de ani, panoul din lemn masiv tinde sa elimine inlocuitorii lemnului din productia de mobilier. Panoul din lemn masiv este un produs rezultat prin aplicarea unui procedeu de recompunere a cherestelei dupa eliminarea partilor ''bolnave'' din structura lemnului (noduri, parti de coaja infundata, putregai, colorantii anormale etc).


Cu masini specializate se obtin panouri de lungimi, latimi, si grosimi variabile (lungimi pana la 5 m, latimi pana la 1,2 m, si grosimi intre 16 si 45 mm).

Una dintre intrebuintarile de baza ale panourilor din lemn masiv este la producerea usilor de interior. Prin colorit, acestea se pot armoniza cu pardoseala, cu mobilierul camerei, cu culoarea peretilor sau cu cea a ferestrelor. Usile pot fi realizate in diferite variante constructive: Usi celulare, executate pe cadru de lemn masiv cu ramforsari, acoperit cu placaj furniruit cu furnir estetic. Captuselile si tocurile sunt executate din panou de lemn masiv.

Usi din lemn masiv, in orice dimensiune si intr-o gama foarte larga de modele:

- Usi din lemn pline, cu arcade sau drepte, executate pe sistem de rame cu tablie
- Usi
din lemn cu ochiuri de cristal
- Usi
din lemn cu structura combinata: tablii din lemn si ochiuri de sticla
- Usi
din lemn tip glasvand
- Usi
din lemn glisante

Posibilitatile de colorare si finisare sunt extrem de numeroase. Gama de culori utilizata se poate inscrie pe linia culorilor moderne (rosu, albastru, galben, verde, negru, sau combinatii ale acestora), fie pe linia culorilor clasice cum ar fi ciresul de cultura sau de padure, nucul european sau american, stejarul, mahonul, fagul nature sau fagul aburit, palisandrul sau trandafirul, toate in diferite game de nuante.

Pentru mai multe detalii, vizitati magazinele din Valea Cascadelor, unde veti gasi tot ceea ce doriti in materie de usi de lemn.
Va asteptam.

elefant.ro
elefant.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER