Usile Classen - deschise pentru interiorul tau

Usile Classen - deschise pentru interiorul tau


Firma germana Classen este recunoscuta pentru produsele din lemn si pe baza de lemn. Gama diversa de produse pastreaza aceeasi calitate si competenta, plasand numele Classen in topul firmelor europene si internationale. In oferta constanta se regasesc variante de parchet laminat, plinte din lemn si infoliate, usi si tocuri de interior, alte produse din lemn.

bonami.ro
bonami.ro

Usile Classen - deschise pentru interiorul tau - Poza 1

Usile Classen - calitate incununata cu lauri

Calitatea si functionalitatea unui produs sunt probate prin utilizarea lui zilnica. Din acest motiv, oamenii prefera sa cumpere lucruri despre care aud recomandari de la cunoscuti, care sa confirme parerea expertilor. Revista Economy Survey si Media Partner Group au intreprins in Polonia un sondaj in care participantii erau rugati sa raspunda la intrebarile: “Ce produse alegeti?” si “Ce produse recomandati cunoscutilor si prietenilor?”.

Astfel s-a dovedit ca usile Classen sunt apreciate si recomandate - "Suntem deschisi pentru interiorul tau" fiind mai mult decat un motto comercial. Premiul acordat cu acest prilej, Laurii consumatorilor - descoperirea anului, certifica aprecierea produselor Classen de catre beneficiari.

Caracteristici si modele

Usile de interior Classen sunt prezentate intr-un numar impresionant de modele si variante aferente, clientii alegandu-si nu doar culoarea sau designul, ci si structura. Gama de decoruri pe care vi le propune producatorul includ Calvados, Artar, Mahon, Anin, Nuc, Wenge, Cires, Stejar polonez, Stejar alb, Cedru, Salcam, Bicolor (combinatie de Nuc si Artar), Fag, Fag european.

Foile de usa disponibile sunt fie cu rama din lemn de conifere sau MDF, cu intaritura de tip "fagure", fie acoperita pe ambele parti cu placa fibrolemnoasa. Se mai poate opta pentru o structura speciala de intarire, marindu-se astfel stabilitatea foii de usa, comparativ cu constructia standard. E de asemenea disponibil modelul de usa presata, cu rama din lemn sau MDF, acoperita pe ambele parti cu MDF.

Geamurile, mai mult decat simple surse de iluminare, pot fi satinate, alb “laccomat”, geam cu caneluri, ori transparent tip "scoarta" sau geam ornament.

Cateva detalii tehnice

Cantul usii are variante cu profil R5 sau K. Finisarea se realizeaza din placa fibrolemnoasa acoperita cu folie décor sau folie PVC, ori placa MDF cu structura de lemn, acoperita cu doua straturi de vopsea acrilica; sau placa HDF lacuita.

Inchiderea se face prin doua balamale argintii infiletate si broasca tip camera sau baie.

retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER