Usi de interior: sfaturi pentru un montaj corect

Usi de interior: sfaturi pentru un montaj corect


Usile de interior sunt ultima etapa in finalizarea noii amenajari. Ati ajuns deci cu noile usi acasa, le-ati descarcat si urmeaza sa le montati. Inainte de toate, trebuie sa stiti cateva lucruri practice, astfel incat monajul sa fie corect executat.


Usi de interior: sfaturi pentru un montaj corect

Pentru ca usile de interior sa se incadreze perfect in perete, golul de zid trebuie sa fie la un unghi de 90° în plan vertical si orizontal.

Dupa ce ati montat usile, finisajul peretelui se realizeaza pe toate laturile golului de zid.

Montajul usilor de interior trebuie executat dupa terminarea lucrarilor de finisare: pereti (lavabila, tapet, faianta), pardoseli (parchet, gresie, marmura);

La tocurile din lemn sau materiale lemnoase, în încaperi unde pardoselile sunt spalate cu apa, partea inferioara (baza) trebuie protejata înainte de montaj cu silicon.

Dupa montaj, trebuie etansata obligatoriu, cu ajutorul siliconului, îmbinarea dintre toc, pardoseala si perete.

In locurile cu trafic intens, se recomanda montarea usilor de interior cu finisaje si accesorii corespunzatoare destinatiei (maner antipanica, balamale batante etc.)

Produsele din lemn si materiale lemnoase trebuie curatate cu ajutorul preparatelor pentru intretinerea mobilei sau cu o carpa usor umeda. Trebuie evitat contactul usilor de interior cu orice sursa de apa.

soldec-shop.ro
chilipirul-zilei.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER