Usi de interior Porta Doors: un plus de calitate pe piata romaneasca

Usi de interior Porta Doors: un plus de calitate pe piata romaneasca


Oferta de usi de interior de pe piata romaneasca este imensa. In aces hatis, producatorul Porta KMI a reusit sa se impuna prin diversitatea de modele, calitate si raport calitate-pret foarte bun. Valea Cascadelor va ofera cateva magazine specializate in comertul de usi de interior Porta Doors. De ce sa alegeti aceste usi? Iata cateva detalii, oferite de producatorul polonez.

bonami.ro
bonami.ro

Usi de interior Porta Doors: un plus de calitate pe piata romaneasca - Poza 1

Usi de interior Porta Doors

Usile de interior Porta Doors se disting prin calitate precum si siguranta in utilizare. De la infiintarea societatii Porta KMI Polonia - producatorul usilor Porta Doors - si pana in prezent, aceasta s-a specializat in productia de usi de interior pentru locuinte si birouri. Foarte important de retinut insa este ca aceste usi nu pot fi folosite pe casa scarii ca usi pentru intrare in locuinte sau in alte locuri in care conditiile de mediu, temperatura, respectiv umiditate, sunt nefavorabile.

Oferta bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit, atat in ceea ce priveste modelul cat si pretul: de la canaturi plane finisate cu vopsea ecologica, cu materiale sintetice stratificate disponibile intr-o paleta coloristica bogata pana la canaturi acoperite cu furnir sintetic si natural si canaturi cu aplicatii.

Trasatura comuna a tuturor acestor modele este calitatea inalta. Fara a lua in considerare pretul, clientii nostri pot fi siguri ca produsul achizitionat corespunde celor mai inalte norme de calitate.

Modele de usi de interior Porta Doors

Usi Porta Doors clasa Economic. Sunt acoperite cu vopsea pe baza de apa; clasa economica reprezinta o imbinare ideala a calitatii si a pretului.

Usi Porta Doors clasa Standard. Sunt acoperite cu vopsea acrilica pentru interior; clasa generala Porta sunt ideale pentru case si apartamente de vloc, asigura posibilitatea unei utilizari pe termen lung in gospodariile individuale

Usi Porta Doors clasa Standard plus. Finisaj cu Portadecor, finisaj Minimax; clasa Standard Plus se caracterizeaza prin parametri ridicati de frecare si rezistenta la umiditate.

Usi Porta Doors clasa Premium. Finisaj Portadur, furnir natural standard, furnir natural select, PVC vopsea pe baza de poliester, Vopsea acrilica pentru exterior. Este Clasa cu cele mai bune rezultate, garanteaza o calitate inalta de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandata in blocuri de locuinte si birouri

Usi Porta Doors gama Professional. Finisaj CPL. Clasa care combina functionalitatea permanenta si eleganta, acolo unde usile sunt supuse direct actiunii factorilor externi. Se recomanda in hoteluri, cladiri publice si birouri

Usi Porta Doors gama Extreme. Furnir HPL. Clasa care, datorita parametrilor tehnici, ofera protectia impusa de factorii externi; este recomandata utilizarea in spatii cu trafic intens.
retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER