Usi de interior Pinum. Noile modele Elite Plus contopesc calitatea cu rafinamentul

Usi de interior Pinum. Noile modele Elite Plus contopesc calitatea cu rafinamentul


Pentru alegeri cat mai usoare si corecte, Pinum Doors&Windows reinventeaza si readapteaza continuu cerintele clientilor, acordand o deosebita atentie atit pentru detaliile tehnice cit pentru cele cu valoare estetica. Noile modele de usi de interior Elite Plus oferite de Pinum sunt variante excelente pentru toate stilurile de amenajari interioare.


Usi de interior Pinum. Noile modele Elite Plus contopesc calitatea cu rafinamentul

O usa se integreaza in amenajarea interioara a apartamentului, dar o poate si modifica, iar in acelasi timp ajutaind si la economisirea spatiului, siguranta si confortul locatarilor. Designerii de la Pinum Doors&Windows se preocupa intotdeauna sa combine tehnici inovatoare cu un stil desavarsit, pentru a imprima usilor pe care le produc o personalitate puternica.

Noua gama de usi Elite Plus furniruite, pune la dispozitie noi modele indraznete pentru toate stilurile de amenajare interioara. Noua colectie este fabricata in Romania iar inovatiile acestei linii constau in calitatea furnirului atent selectionat, latimea cadrului de 10 cm cu o imbinare de 90 de grade si cele patru nuante special elaborate in premiera in paleta de culori:  stejar gri, stejar antracit, stejar sbiancato si nuc caneletto.

Usile se pot personaliza in functie de dorintele clientilor, prin inserarea unor tipuri de sticla cu modele semnate de designeri renumiti. Toate aceste aspecte redau usii originalitate, putandu-se integra cu usurinta atat intr-un ambient retro cat si unul ultramodern. Amprenta cu stil a colectiei Elite Plus se regaseste si in detaliile prevazute usilor precum tocul fabricat din lemn stratificat furniruit, manerele incastrate la nivelul foii de usa si chiar personalizarea AGB Pinum pe broasca metalica a usii.

De asemenea, liniile drepte, usor  minimaliste ale colectiei si finisajele mate care evidentiaza fibra lemnului stabilesc  tendintele anului 2011 in materie de usi si eticheta de elita a produselor Pinum Doors&Windows.

Toate produsele sunt disponibile consumatorilor in cele sase showroom-uri Pinum Doors&Windows din tara sau prin intermediul retelei nationale de distribuitori.

Din 1992, calitatea si stilul produselor Nusco pot fi gasite in Romania sub semnatura Pinum. Evolutia marcii PINUM, de la producator de usi, la marca a calitatii Nusco in Romania se adapteaza tuturor stilurilor de design ambiental si interior, oricat de sofisticate sau simpliste. Pinum Doors&Windows reprezinta o intrepatrundere inovatoare intre legile riguroase ale clasicului si democratia creativa a modernitatii.

Mai multe detalii pe: www.pinum.ro
bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER