Uscatoare de maini Dyson Airblade. De acum si in Romania

Uscatoare de maini Dyson Airblade. De acum si in Romania


Dyson Airblade este cel mai rapid si igienic uscator de maini. Dyson, producator mondial de uscatoare de maini de inalta tehnologie, a lansat in Romania noul uscator de maini Airblade™, care utilizeaza tehnologii revolutionare pentru a realiza uscarea mainilor in doar cateva secunde si in conditii de igiena maxima.


Uscatoare de maini Dyson Airblade. De acum si in Romania

James Dyson, fondatorul companiei, a declarat despre avantajele oferite de noul Airblade™: “Uscatorul de manini Airblade™ are la baza o tehnologie avansata care permite crearea unui curent de aer de mare viteza, care usuca rapid mainile, si evita astfel dezavantajele evidente ale evaporarii lente a apei. Este foarte rapid, foarte igienic si foarte eficient.”

Despre igiena si Dyson Airblade™

Uscatoarele de maini cu aer cald utilizeaza o tehnologie veche de 60 de ani, care functioneaza pe principiul evaporarii apei. Aerul din toaletele publice, care contine un mare numar de bacterii, inclusiv bacterii fecale, este incalzit si apoi utilizat pentru a evapora apa de pe mainile proaspat spalate.

De obicei, persoana care utilizeaza uscatorul de maini isi freaca mainile pentru a accelera procesul, dar cercetarile realizate arata ca, astfel, bacteriile din straturile mai profunde ale pielii sunt aduse la suprafata. Cele mai multe persoane prefera sa nu astepte si raman cu mainile umede.

Noul Airblade™ asigura o uscare foarte rapida a mainilor, iar aerul este trecut printr-un filtru HEPA, care elimina 99,9% dintre bacterii.

Consum redus de energie: nu foloseste elemente de incalzire a aerului. Consuma cu pana la 80% mai putina energie electrica fata de alte uscatoare de maini si, in plus, elimina necesitatea folosirii prosoapelor de hartie. Pentru pretul unui prosop de hartie Dyson Airblade usuca mainile de 22 de ori.

Apreciat la nivel mondial: Dyson Airblade este folosit in locuri de prestigiu din intreaga lume, precum hoteluri, baruri si cluburi, centre comerciale, spitale, institutii publice sau private, fabrici, business center-uri, aeroporturi si multe altele.

familio.ro
familio.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER