Un nou produs de zidarie marca Ceramica Iasi: BRAC

Un nou produs de zidarie marca Ceramica Iasi: BRAC


ValeaCascadelor.ro | Știri

31 Mai 2011 | 20 afisari

Ceramica Iasi anunta lansarea celui mai inovator produs al companiei: noul material de zidarie, BRAC. Numele BRAC este puternic si incarcat de semnificatie, fiind rezultatul unei combinatii de termeni: Brick si AAC (caramida si BCA in limba engleza). Astfel, clientii si toti potentialii consumatori pot deduce din prima cele mai importante beneficii rezultate din utilizarea BRAC: BRAC este rezistent, usor si spornic intrucat el combina cele mai importante calitati ale caramizilor si ale BCA-ului.

bonami.ro
bonami.ro


Decizia de a intra in acest an pe piata din Romania cu un nou produs de zidarie este una strategica, bazata pe o nevoie identificata in piata. Obiectivul principal este sa oferim ce este mai bun pentru consumator. De aceea, investim in oferirea acelorasi produse calitative ca si pana acum, la preturi adaptate nevoilor si cerintelor celor care intentioneaza sa-si construiasca o casa, a declarat Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica Iasi.

Primul avantaj ce rezulta din aceasta combinatie genetica de materiale este pretul redus, un lucru benefic in contextul economiei actuale. Desi este inzestrat cu cele mai bune calitati ale caramizii si ale BCA-ului, BRAC-ul este la fel de ieftin ca cel din urma. Un alt beneficiu adus de BCA formulei BRAC este usurinta folosirii. Datorita dimensiunilor mari si consumului mic de mortar, cu BRAC constructia avanseaza repede. Din partea BCA-ului produsul mai mosteneste 2 trasaturi importante - este spornic si usor de transportat. Greutatea BRAC-ului este similara cu greutatea BCA-ului de buna calitate, ceea ce il face mai usor de manipulat si transportat.

Din partea caramizii se recunosc trasaturile care tin de durabilitate si rezistenta (BRAC are o rezistenta la compresiune de doua ori mai mare decat prevede legea) precum si izolarea termica excelenta. Nu este deloc de neglijat faptul ca produsul este cat se poate de verde fiind 100% ecologic.

Proprietatilor deosebite care se imbina in acest nou produs li se adauga bineinteles garantia calitatii companiei producatoare. Ceramica Iasi dovedeste inca o data din plin inovatia si calitatea produselor pe piata materialelor de constructie. Rezistenta noului material de zidarie, BRAC, se situeaza la o medie de 10 N/mm2, de cel putin doua ori mai rezistent decat un BCA de calitate superioara, si la fel de rezistent ca o caramida obisnuita.

Performanta BRAC este sustinuta de sute de teste privind caracteristicile higrotermice, rezistenta, usurinta de punere in opera, teste efectuate atat in laboratoarele fabricii, cat si pe santiere din Suceava, Bacau si Iasi, aspect care ne-a determinat sa-l recomandam cu incredere si convingere, a mai declarat Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica Iasi.

Pentru urmatorii 3 ani compania estimeaza ca BRAC va reprezenta 10% din veniturile Ceramica si va genera vanzari de peste un milion de euro. Astfel, compania doreste ca noul material de zidarie sa castige o cota de piata de cel putin 5%.

Ceramica SA a inregistrat o scadere a vanzarilor cu 20% in 2009 fata de 2008 ajungand la o cifra de afaceri de 12.5 milioane euro.

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER