Un copil fericit in camera lui

Un copil fericit in camera lui


Una dintre solutiile creative si originale pentru ambientarea camerei copilului o reprezinta pictarea peretilor.  Putem astfel sa invocam universul specific varstei lui, plin de magie si culoare. Vrem ca toti copiii sa fie fericiti, sa creasca frumos, sa gandeasca creativ.


Un copil fericit in camera lui

Prin asemenea picture se pot reda personajele pe care le indrageste din povesti, basme ori desene animate intr-o compozitie inedita si inspirata. Puteti oferi copilului dumneavostra "Camera de Poveste" in care el poate sa acumuleze experientele inedite ale copilariei.


In situatia in care nu doriti sa realizati o ambientare prin pictura aplicata direct pe perete, atunci puteti opta pentru lucruri realizate pe panza; care pot invoca pe suprafete mai mici acelasi univers.

Companiile care se ocupa cu decorarea camerei copilului va pot oferi consultanta in proiectarea mobilierului sau alegerea acestuia, de asemenea, multe dintre ele pot manufactura si diverse mici obiecte de decor care sa intregeasca atmosfera camerei.

Peretii pe care se vor realiza aceste picturi trebuie sa fie zugraviti anterior cu vopsea lavabila, chiar daca sunt proaspat gletuiti.

Pictura se poate realiza fara nici un fel de probleme si in situatia in care exista zugraveli cu nuante pastelate, deoarece vopselele acrilice cu ajutorul carora noi realizam lucrarile au o putere mare de acoperire. Acestea nu sunt toxice si au o rezistenta in timp de lunga durata.

Cat costa proiectul?

Pretul unui proiect depinde de amploare si complexitatea acestuia. Pentru formularea exacta este necesara o vizionare a spatiului si o discutie preliminara in care se vor stabili detaliile. Ulterior se va realiza o schita care va fi insotita si de costul manufacturii. In pretul formulat sunt incluse manopera si culorile folosite.

Pentru o orientare aproximativă: un personaj la o dimensiune de 1m/ 2m, este in jur de 70€ - 100€, un perete in jur de 250€, iar pretul unei camere variaza in functie de dimensiuni si complexitate.

SURSA TEXT SI FOTO: picturacameredecopii.ro

Îți recomandăm
Coș de depozitare jucării/rufe Wenko Greta, 24 l
Set pentru copii cu platou și tacâmuri din lemn Bambum Truck
Lenjerie de pat din bumbac pentru copii Good Morning Kenzo, 140 x 200 cm
Aplică Kinder Multicolor
cartepedia.ro
cartepedia.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER