Un an alaturi de Targul Imobiliar Project Expo

Un an alaturi de Targul Imobiliar Project Expo


ValeaCascadelor.ro | Știri

11 Ian 2010 | 10 afisari

Targul Imobilar PROJECT EXPO se apropie de aniversarea unui an de existenta si va marca acest moment prin realizarea unei editii speciale. Un an sub marca PROJECT EXPO inseamna un plus de valoarea adus peisajului imobiliar autohton prin dinamizarea relatiilor dintre public si ofertele imobiliare propuse de cei mai competitivi dezvoltatori prezenti pe piata.

vivre.ro
vivre.ro

Un an alaturi de Targul Imobiliar Project Expo - Poza 1

Fiind guvernat de un trend ascendent, Targul Imobiliar PROJECT EXPO a crescut de la o editie la alta si a generat evenimente imobiliare de calitate, prezenta unui public numeros la fiecare dintre editiile sale stand drept marturie.
Parteneri puternici si reprezentativi au stat alaturi in acest an de Targul Imobiliar

PROJECT EXPO, contribuind la fiecare reusita inregistrata si ajutand la consolidarea acestui eveniment ca unul de referinta pe piata imobiliara.

Varietatea ofertelor imobiliare ce s-a regasit in cadrul fiecarui eveniment marca PROJECT EXPO a fost un alt factor esential ce a ajutat la atragerea unui numar impresionant de vizitatori la fiecare editie.

Zilele targului au facilitat dezvoltatorilor imobiliari stabilirea unui numar impresionant de contacte ale potentialilor clienti, iar nu de putine ori s-au incheiat tranzactii chiar in perioada desfasurarii evenimentului. Targul Imobiliar PROJECT EXPO a condus detasat pe piata evenimentelor la profil nu numai in ce priveste numarul impresionant de vizitatori, dar si referitor la numarul de tranzactii efectuate ca si consecinta a participarii dezvoltatorilor in cadrul acestui eveniment de amploare.
Programul guvernamental “Prima Casa” a fost foarte bine reprezentat prin ofertele propuse in cadrul editiilor din iulie si septembrie ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, stabilindu-se un numar record de vizitatori si concluzionandu-se cu sute de tranzactii imobiliare incheiate in urma acestui eveniment.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO si-a indeplinit cu succes misiunea de a oferi publicului o platforma de expunere a celor mai avantajoase oferte imobiliare pe parcursul anului 2009, iar noul an va aduce alte 4 editii de calitate ale acestui eveniment imobiliar.

Persoanele interesate sa ia pulsul pietei imobiliare si sa se racordeze la schimbarile survenite in aceasta iarna, pot participa la editia de primavara a targului, ce va avea loc intre 5 - 7 martie 2010 in aceeasi binecunoscuta locatie, Palatul Copiilor din Bucuresti.

Deschidem sezonul imobiliar de primavara cu prima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO din anul 2010, ca apoi sa continuam evenimentele in perioada 7 - 9 mai, 3 - 5 septembrie si 19 - 21 noiembrie

SURSA: comunicatedepresa.ro

vivre.ro
vivre.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER