Trei idei pentru gardul din piatra naturala

Trei idei pentru gardul din piatra naturala


Gardurile placate cu piatra naturala sunt o optiune moderna si extrem de frumoasa. Piatra naturala pentru gard se alege in functie de arhitectura casei si felul in care este sau va fi amenajata curtea. Specialistii in piatra naturala recomanda aplicarea unui singur tip de piatra naturala in exteriorul casei, sau, daca acest lucru nu este posibil, pentru coerenta aspectului, se merge pe doua tipuri de piatra, dar in nuante sau texturi similare. La fel ca in cazul amenajarilor interioare, prea multe culori sau texturi pot crea un spatiu aglomerat.Gard placat cu marmura Sunny

Marmura Sunny este exceptionala pentru exterior (desi exista cazuri in care un perete de marmura Sunny in finisaj scapitat va arata incredibil si in interior) – este rezistenta si necesita un minim de ingrijire (impermeabilizarea este obligatorie) iar nuantele calde vor lumina intreg spatiul. Este rezistenta la apa, avand un caracter poros redus iar montajul se realizeaza pe baza unui adeziv special creat pentru piatra naturala.

Gard placat cu fasii de ardezie Kavala

Fasiile de ardezie Kavala, in finisaj antichizat au un aspect 3d interesant , cu aspect de stanca. Finisajul modern confera placii rezistenta, pe un material care este deja pregatit sa faca fata intemperiilor si schimbarilor climatice. Daca iti doresti durabilitate, ardezia este potrivita pentru gardul tau.

Gard placat cu piatra naturala Rhodos

Piatra Rhodos are o aplicabilitate foarte mare – poate fi folosita pentru fatada casei, un perete al terasei, pentru gardul de gradina sau curte, dar poate fi o alegere interesanta si pentru un semineu sau pentru un perete in interior.

In oferta PiatraOnlin e gasesti zeci de variante de piatra potrivita pentru placarea gardului – in nuante din cele mai diferse – de la cele calde, crem, beige, latte, pana la piatra inchisa la culoare, in tonuri de ruginiu sau multicolora.

aqualine.ro/
aqualine.ro/

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER