Transformarea fermecatoare a unui bungalow din anii 1940

Transformarea fermecatoare a unui bungalow din anii 1940


Un vechi bungalow din statul New York a fost transformat intr-o casa moderna si luminoasa de 200 de metri patrati la care se adauga ferestrele foarte largi si luminoase. Insa tocmai aceste atuuri ale unei case moderne ce dispune de un spatiu foarte mare pot da senzatia de o atmosfera rece, asa ca proprietarul Sloane Kevin a apelat la un designer de interioare britanic pentru a-l ajuta sa creeze un cadru mai intim si mai primitor.

bonami.ro
bonami.ro


Designerul britanic Selina a reusit sa atenueze posibilul efect de monotonie dat de paleta nonculorilor alb, negru si maro, optand pentru covoarele turcesti chilim pline de culori vii ce adauga note calde spatiilor din casa.

Un alt motiv inedit il aduce combinatia suprinzatoare dintre elementele stilului rustic si cele ale stilului industrial rezultand intr-un contrast armonios ce incanta cu siguranta orice invitat.

Daca v-a inspirat bogatia imprimeurilor si a culorilor acestor covoare turcesti, va invitam sa descoperiti mai multe modele si multe alte accesorii asemanatoare in colectiile speciale de pe www.vivre.ro.

Sursa: New York Times.

Îți recomandăm
Pernă decorativă Ravenna
Pernă decorativă Bello
Ceas de perete
Ceas de perete
perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER