Traditionalele anunturi imobiliare cu poze au un concurent surpriza: anunturile imobiliare insotite de tur virtual

Traditionalele anunturi imobiliare cu poze au un concurent surpriza: anunturile imobiliare insotite de tur virtual


IPIX, liderul mondial in virtual touring, promite sa schimbe definitiv modul in care se prezinta anunturile imobiliare insotite de poze, locul acestora fiind luat de mai modernul tur virtual. IPIX Romania lanseaza oficial solutiile IPIX pentru industria imobiliara, vineri, 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sala Ronda, incepind cu  ora 15.00.


Traditionalele anunturi imobiliare cu poze au un concurent surpriza: anunturile imobiliare insotite de  tur virtual

Solutiile IPIX se adreseaza agentilor si brokerilor imobiliari care au in portofoliu proprietati cu reprezentare/exclusivitate, dar si persoanelor fizice care scot la vinzare sau inchiriere proprietati imobiliare. Cu ajutorul „turului virtual IPIX” si a unui calculator sau iPhone/iPad conectat la internet, fiecare potential client intra in orice proprietate imobiliara aflata la vinzare sau inchiriere. Deschide usile una cite una si inspecteaza interactiv, din confortul propriului fotoliu, toate camerele. Apoi alege care sunt proprietatile pe care doreste sa le viziteze in teren. Astfel, potentialul cumparator si agentul imobiliar economisesc timp pretios si energie.

"www.imopedia.ro este primul website din Romania specializat in listarea de proprietati imobiliare care implementeaza turul virtual IPIX si IPIX Planner pentru proprietatile imobiliare listate" a declarat Razvan Muntean, General Manager la IMOPEDIA.

„IPIX a pus imobiliarele in miscare mai intii in SUA, unde a inregistrat un excelent succes. Iar astazi, suntem incintati sa facem acest lucru si in Romania,  punind umarul la reconstructia industriei imobiliare” a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania.

Despre IPIX ROMANIA

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, liderului mondial in imagine la 360 de grade, cu 16 patente tehnologice inregistrate in domeniu. IPIX Romania furnizeaza soluţii de creştere a vinzarilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de construcţii / arhitectura, instituţii de educaţie, muzee, dealeri auto, studiouri şi altele. Compania noastra creeaza imagini interactive la 360ºx360º cu ajutorul tehnologiei IPIX in locaţiile clienţilor, pe care le interconecteaza şi le afişeaza sub forma de tur virtual pe website, cd-rom si brosura e-mail. IPIX Corporation este o corporatie publica americana, listata la Bursa din New York (Nasdaq: IPIX) si are sediul central in Washington DC, SUA.

MAI MULTE DETALII: www.ipix.ro

bestkids.ro
bestkids.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2023 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER