Topul creditelor imobiliare

Topul creditelor imobiliare


Ratele dobanzilor la creditele imobiliare au continuat sa se reduca in ultimele luni, ajungand in prezent la o valoare medie de 7,7%, acesta fiind cel mai mic nivel al ultimelor 16 luni conform datelor Conso.ro. In schimb, tendinta la creditele in lei a fost una de crestere spre sfarsitul anului trecut, insa evolutia dobanzilor interbancare indica o schimbare de directie in lunile urmatoare.


Topul creditelor imobiliare - Poza 1

Cele mai ieftine credite raman cele din cadrul programului Prima Casa. Diferentele de costuri intre ofertele bancilor sunt de maximum 1,5 puncte procentuale, ca urmare a limitarilor impuse de legislatie. Cea mai avantajoasa oferta in euro are un cost total ce include si primele de asigurare obligatorii de 4,8%. Cea mai scumpa varianta in cazul programului Prima Casa ajunge pana la nivelul de cost de 6,2%.

Pentru cei care trebuie sa recurga la un credit imobiliar standard, preturile sunt mai ridicate. In cazul unui credit in euro, diferenta de costuri intre cel mai ieftin si cel mai scump imprumut ajunge la peste 5 procente. Cea mai ieftina varianta are un DAE de putin sub 7%, iar cea mai putin avantajoasa oferta ajunge aproape de 13% pe an.

Mai multe informatii la zi despre credite imobiliare gasiti pe site-ul www.ifn-romania.ro.

SURSA: romanialibera.ro

soldec-shop.ro
soldec-shop.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2022 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare Alerte pret Lista produse

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER