Samsung UE48H6410 Smart TV 3D WiFi Voice Control, Pret 3320.99 Lei

Pret: 3320.99 Lei

Producator: » Samsung

Comercializat de: Click Shop
Judet: BUCURESTI, Sector 1
Raporteaza o eroare

Detalii oferta Samsung UE48H6410 Smart TV 3D WiFi Voice Control. Click Shop, Sector 1


Samsung UE48H6410 Smart TV 3D WiFi Voice Control are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 3320.99 Lei. Garantie 24 luni

Pagina producatorului
Alte produse din categoria Televizoare, plasme, LCD » Vezi toate produsele    
Valea Cascadelor promoveaza Televizoare, plasme, LCD de cea mai buna calitate in favoarea firmelor care ofera Televizoare, plasme, LCD.

Va oferim cel mai bun raport intre pret si calitate pentru Televizoare, plasme, LCD .
Alege Televizoare, plasme, LCD oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de Televizoare, plasme, LCD.
Alegeti produsul care ti se potriveste dintr-o gama variata de Televizoare, plasme, LCD.
Valea Cascadelor afiseaza ofertele distribuitorilor de Televizoare, plasme, LCD din Romania oferind o gama larga de marci si modele, de la cele de buget pana la cele premium si de top.
Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de Televizoare, plasme, LCD este asigurata de specialistii firmelor in Televizoare, plasme, LCD.
Pentru orice informatii cu referire la Televizoare, plasme, LCD contactati firmele producatoare.
Cauta cele mai bune preturi pentru Samsung UE48H6410 Smart TV 3D WiFi Voice Control. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de Samsung UE48H6410 Smart TV 3D WiFi Voice Control precum si a celorlalte produse din Televizoare, plasme, LCD (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Valea Cascadelor.