Targul National Imobiliar (TNI) isi deschide portile pe 26 mai 2011 la Palatul Parlamentului (Bucuresti)

Targul National Imobiliar (TNI) isi deschide portile pe 26 mai 2011 la Palatul Parlamentului (Bucuresti)


ValeaCascadelor.ro | Știri

19 Mai 2011 | 12 afisari

La opt ani de la organizarea primului eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC are placerea de a va invita la cea de-a XIII-a editie a Targului National Imobiliar (TNI), ocazie cu care se implementeaza un nou concept de targ: un show de mari proportii intitulat CASA TA si TOTUL pentru EA.

bonami.ro
bonami.ro

Targul National Imobiliar (TNI) isi deschide portile pe 26 mai 2011 la Palatul Parlamentului (Bucuresti) - Poza 1

Evenimentul se adreseaza atat companiilor din domeniile imobiliar, constructii si financiar-bancar, cat si publicului interesat de consultanta, achizitii de apartamente, case, terenuri si spatii de birouri. Noutatile acestei editii constau in lansarea celor mai recente concepte de constructii in stil ECO, promovarea solutiilor alternative de energie pentru uz caznic si a sistemelor de filtrare si purificare a aerului si apei din locuinte.

Expozitia TNI reprezinta cel mai asteptat eveniment al primaverii 2011 prin:
- ansambluri rezidentiale in premiera,
- oportunitati imobiliare,
- program extensiv de conferinte
- prezentari ale ultimelor tehnologii in materie de constructii,
- cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor
- 6 Parteneri de exceptie ai evenimentului: OTP BANK, Mervani Invest, Apulum 94, MediaCity, GTC Romania si Casa Mihnea
- Lansarea pe piata a unei noi asociatii imobiliare: Asociatia Imobiliara Romana (AIR)
Reteta de succes a TNI : patru zile de expozitie, un eveniment complet, trei categorii de public, minim 5 obiective de business indeplinite

Companiile care au ales sa-si demonstreze performantele si sa lanseze produse si servicii noi in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), beneficiaza pe efortul echipei BDOBC in crearea, consolidarea imaginii companiei si pozitionarea pe piata de profil.

Vizitatorii editiei TNI CASA TA si TOTUL PENTRU EA sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere la tombolele organizate in perioada evenimentului. Companiile si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprizele, premii si cadouri, declara Adrian BERCEA- Director General BDOBC.

MAI MULTE DETALII PE: www.targimobiliar.eu

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER