Sunt bateriile pentru baie si bucatarie ieftine o solutie pentru casa?

Sunt bateriile pentru baie si bucatarie ieftine o solutie pentru casa?


Stilul casei tale este definit de catre obiectele sanitare alese cu grija pentru fiecare dintre incaperile in care ai nevoie. Pentru ca de multe ori nu stii la ce varianta sa te opresti atunci cand trebuie sa alegi bateriile pentru baie si bucatarie, criteriul cel mai important de selectie il reprezinta confortul si eleganta.

piatraonline.ro
piatraonline.ro

Sunt bateriile pentru baie si bucatarie ieftine o solutie pentru casa? - Poza 1

In prezent sunt din ce in ce mai multe modele de baterii care ies in evidenta datorita designului inovator, dar si tehnologiei. Sa nu uitam faptul ca acum ne bucuram si de baterii pe senzori sau baterii cu termostat, fata de in trecut cand existau doar doi robineti, unul pentru apa calda si unul pentru apa rece.

 

Finisajele sunt diferite si sunt facute sa se adapteze in functie de orice stil de amenajare. Fie ca iti doresti o baterie inalta pentru lavoar, o baterie de dus, de cada sau de bideu, oricare dintre ele, in functie de preferinte, poate prezenta confort.

 

Sunt bateriile pentru baie ieftine o solutie pentru casa ta?

 

Din punct de vedere al costurilor, baterii pentru baie si bucatarie, vei gasi la preturi variate. Pot incepe de la cele mai mici preturi, avand si reduceri, dar pot ajunge si la costuri ridicate, in functie de performantele oferite.

 

Tot mai multe persoane se ghideaza dupa principiul, cu cat este mai scump, cu atat este mai bun, insa nu intotdeauna este si cel mai adevarat. Poti gasi baterii pentru baie si bucatarie ieftine, care sa se ridice la un nivel inalt, din punct de vedere al functionarii, mai ales atunci cand cunosti deja brand-ul.

 

In randul bateriilor pentru baie se incadreaza bateriile de lavoar, baterii pentru cada sau dus, baterii pentru bideu, toate fiind disponibile la preturi avantajoase, chiar si la set, fara sa mai fii nevoit sa cauti fiecare produs in parte si sa pierzi timp.

 

Bateria de la chiuveta sau lavoarul din baie asa cum mai este denumit, dar si bateria pentru dus sunt doua dintre cele mai importante componente din baie, care trebuie sa functioneze intr-un mod optim deoarece sunt folosite in mod frecvent. . Asa ca, atunci cand le alegi, trebuie sa le acorzi importanta cuvenita.

 

Primul aspect pe care il ai in vedere atunci cand le alegi, bineinteles ca este designul deoarece trebuie sa se potriveasca cu restul accesoriilor din baie. Daca toate obiectele sanitare sunt albe si argintii, este evident ca nu poti alege si altceva auriu, care sa nu se potriveasca.

 

Urmatorul aspect este calitatea materialului pe care il alegi. Cele mai intalnite materiale folosite fiind alama sanitara si inoxul.

 

De asemenea, nu uita nici de componentele bateriei pentru dus. Este important sa contina perlator si pastila ceramica. Peraltorul este  folositor pentru ca este un filtru de plasa, care se regaseste acolo unde curge apa, la capatul bateriei si functioneaza ca un filtru, care impiedica depunerile de calcar. Pastila de ceramica este mult mai indicata decat pastila de teflon deoarece este mult mai performanta si nu face la fel de mult zgomot ca cea din teflon.

 

Urmeaza timpul de baterie, daca este acela cu monocomanda sau cu comanda dubla, in functie de nevoie. Monocomanda are un singur robinet din care se regleaza temperatura apei, iar comanda dubla are doi robineti, unul pentru apa rece si unul pt apa calda.

 

Finisajele fac si ele parte din categoria de design si trebuie alese cu grija in functie de decorul casei tale.

 

Ajungem si la pret si constatam ca deja stim cateva calitati esentiale pe care trebuie sa le aiba o baterie de baie si bucatarie. Acum, in functie de specificatiile pe care ti le doresti, vei constata care sunt preturile potrivite ale bateriilor pentru baie si bucatarie.

retroboutique.ro
retroboutique.ro

Copyright © Valea Cascadelor. Constructii, finisaje, amenajari - 2021 valeacascadelor.ro

Newsletter Dezabonare

Complexuri comerciale   GDPR  
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER