Sun Plaza se deschide pe 25 februarie

Sun Plaza se deschide pe 25 februarie


ValeaCascadelor.ro | Știri

24 Feb 2010 | 17 afisari

Dupa mai multe amanari, joi, la ora 10.00, va fi inaugurat cel mai mare mall din Capitala. La doar 50 de metri de iesirea de metrou Piata Sudului se va deschide, joi, 25 februarie, mall-ul Sun Plaza.

bonami.ro
bonami.ro

Sun Plaza se deschide pe 25 februarie - Poza 1

Dupa amanarile din ultima perioada, dezvoltatorul EMCT face tot posibilul ca maine inaugurarea Sun Plaza sa se asemene cu o deschidere oficiala de mall, cu toate ca in multe locuri inca se pun trepte sau scari rulante pentru acces. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care multi chiriasi retaileri au decis sa deschida la cateva saptamani dupa deschiderea oficiala de maine a mall-ului.

Un mall cat 20 de terenuri de fotbal

Sun Plaza inseamna o suprafata construita de 210.000 metri patrati, depasind constructii de profil precum AFI Palace Cotroceni sau Baneasa. Spre deosebire de alte mari spatii comerciale, Sun Plaza a fost construit partial pe un teren in panta, lucru ce a presupus si investitii suplimentare pentru egalizarea diferentei de nivel dintre platoul de la Big Berceni si capatul constructiei de pe Calea Vacaresti, diferenta de nivel fiind de aproximativ de 11 m.

Proiectul este dezvoltat de EMCT, investitorul fiind Sparkassen Immobilien, parte a grupului austriac Erste Bank. „Aceasta suprafata reprezinta echivalentul a 20 de terenuri de fotbal si a presupus o investitie de 200 de milioane de euro in parteneriat cu EMCT si Sparkassen Immobilien, la care s-au adaugat retailerii cu o investitie de 80 de milioane de euro, in amenajarea spatiilor si a stocurilor de marfa proprii”, a declarat Michael Richard, director general al EMCT. Proiectul are si 2.000 de locuri de parcare pentru care primele patru ore sunt gratuite.

CITESTE MAI MULT PE: sfin.ro

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER