Sudul Bucurestiului in atentia dezvoltatorului imobiliar NGB Construction & Management

Sudul Bucurestiului in atentia dezvoltatorului imobiliar NGB Construction & Management


ValeaCascadelor.ro | Știri

08 Oct 2010 | 23 afisari

Immo Lex, Divizia de Imobiliare a companiei Lex Audita, introduce un nume nou in sectorul investitiilor imobiliare: NGB Construction & Management. NGB Construction & Management se concentreaza pe industria extractiva si pe proiecte de dezvoltare imobiliara, facand parte dintr-un grup privat de companii care activeaza la nivel international.

vivre.ro
vivre.ro


Compania a demarat investitiile in domeniul imobiliar, cu surse financiare proprii, in zonele din Sudul Bucurestiului, unde detine suprafete importante de teren, intentionand sa construiasca centre logistice sau industriale moderne, luand in considerare specificatiile companiilor care isi manifesta interesul fata de aceste zone.

Firma NGB Construction & Management se ocupa de investitii si proiecte de dezvoltare imobiliara in sectorul comercial si industrial, concentrandu-se pe proiecte cu vizibilitate maxima si in locatii cheie, activitati gestionate de noile departamente Projects Management si Investments Management, conform declaratiilor d-lui Nicholas Bouri, General Manager al NGB Construction & Management.

perdele-online.ro
perdele-online.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER