Specialistii din IT isi dau intalnire la IT & Electronic Bucharest Expo (ITEB), Bucuresti, 20-22 octombrie 2011


Specialistii din IT isi dau intalnire la IT & Electronic Bucharest Expo (ITEB), Bucuresti, 20-22 octombrie 2011


Stiri | Publicat la 20 Mai 2011 | 1427 afisari


Expo 24 anunta organizarea expozitiei ITEB, acronim al IT & Electronic Bucharest Expo, in perioada 20 22 octombrie 2011, in cadrul East Expo Center Bucuresti. Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua.


Specialistii din IT isi dau intalnire la IT & Electronic Bucharest Expo (ITEB), Bucuresti, 20-22 octombrie 2011 - Poza 1

ITEB Expo are ca expozanti distribuitori si producatori ai industriei de IT si telecomunicatii (hardware, software, telecomunicatii, foto-video), componente, solutii si servicii pentru industria digitala din Romania.

Expozitia este un loc de intalnire intre expertii din domeniu si vizitatori, acestia putand obtine pe parcursul a trei zile informatii cu privire la produsele, technologiile si oportunitatile oferite. Publicul tinta este reprezentat de specialistii din domeniu IT, identificati pentru fiecare segment tematic al expozitiei si de reprezentantii companiilor ce pot implementa solutiile prezente la ITEB, acestea reprezentand potentialii clienti finali ai produselor expuse.

Organizatorii va invita sa luati parte la ITEB Expo, pentru a nu rata sansa de a va obtine noi clienti, de a face schimb de experienta si nu in ultimul rand de a gasi noi colaboratori in domeniul dvs.

MAI MULTE DETALII PE: http://www.iteb.ro


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro