Solutii pentru organizarea spatiului in apartamente


Solutii pentru organizarea spatiului in apartamente


Sfaturi utile | Publicat la 30 Ian 2010 | 2295 afisari


Spatiile mici ale apartamentelor de bloc au determinat pe multi dintre proprietari sa renunte la functiunea balconului, preferand sa profite de spatiul obtinut astfel pentru confortul propriu.


Solutii pentru organizarea spatiului in apartamente - Poza 1

De aici a aparut nevoia de organizare la maximum a fiecarui coltisor al locuintei, pentru ca aceasta sa suporte o serie de produse care-si gaseau foarte bine locul pe balcon. Dar ce te faci cu cele care pur si simplu nu mai au loc.

NEVOI DE DEPOZITARE
Ce te faci, de pilda, cu anvelopele de vara iarna si invers? Sau cu bicicleta, care in anotimpul rece nu-ti mai e de folos? Sau cu echipamentele specifice sporturilor de iarna: schiuri, placi de snowboard, sanie,...? Ori poate ca ai o serie de obiecte si elemente decorative la care apelezi atunci cand te plictisesti de un anumit decor si ai chef sa-l schimbi.

In alta ordine de idei, daca stai cu chirie, poate ca te-ai lovit de urmatoarea problema: te muti dintr-un loc in care ai fost nevoit sa cumperi corpuri de mobila intr-unul care are tot ce-i trebuie si te trezesti ca nu ai unde sa o stochezi pe a ta, pana cand te decizi ce sa te faci cu ea.

Sunt tot felul de astfel de necesitati de depozitare care apar la un moment sau altul si pe care, daca nu avem la dispozitie boxe sau garaj si, bineinteles, daca locuiti la bloc, nu aveti cum sa le satisfaceti.

NOU IN ROMANIA
Un serviciu de stocare unic pe piata de la noi, destinat tocmai acestui gen de nevoi, a fost inaugurat la mijlocul lunii ianuarie, deocamdata doar in Bucuresti.
Este vorba despre Euro Mini Storage  un serviciu de depozitare cu autoservire situat intr-o cladire specializata, in partea de est a Capitalei, pe Bd. Theodor Pallady la nr 42 J.

"Acest serviciu face parte din evolutia obiceiurilor de consum si dezvoltarea pietei imobiliare din marile orase. Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai constienti de mobilitatea si confortul spatiului locativ, acestia cauta solutii de a-si imbunatati calitatea vietii fara a fi nevoiti sa faca o investitie costisitoare sau un angajament major. De asemenea, firmele mici si mijlocii cauta solutii de a-si extinde operatiunile si spatiul de lucru fara a face investitii majore", ne spune Danu Temelie, Managing Partener, cel care se ocupa de operatiunile din Romania si Ungaria.

CITESTE  MAI MULT PE: jurnalul.ro

 


Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro