Aspecte de luat in considerare cand alegeti sigilii cu serie pentru transport

Aspecte de luat in considerare cand alegeti sigilii cu serie pentru transport




Sigiliile de securitate cu serie au rolul, in primul rand, sa arate faptul ca nimeni nu a umblat la produse dupa ce acestea au fost sigilate. Securitatea pe care o ofera nu este deloc un fapt demn de trecut cu vederea. Indiferent de domeniul de activitate pe care il aveti trebuie sa luati in considerare utilizarea lor intrucat pot sa va ofere foarte multe avantaje. Produsele vor fi sigilate mult mai eficient si, in plus, va fi asigurata securitatea din toate punctele de vedere.

 

casarusu.ro/
casarusu.ro/

Sigiliu cu serie din plastic pentru transport
Sigiliu cu serie transport

Avantajele utilizarii sigiliilor de securitate cu serie

Daca doriti sa utilizati sigilii cu serie atunci trebuie sa luati in considerare cateva aspecte deosebit de importante. Un astfel de sigiliu cu serie nu poate sa fie desfacut astfel incat sa mai poata fi utilizat si a doua oara. Sunt de unica folosinta si singura metoda pentru a resigila produsul este sa se puna altul. Astfel, devine foarte usor de identificat daca produsele transportate sunt exact ceea ce s-a comandat de catre clienti. Este suficient sa verificati daca seria coincide cu ceea ce ati notat.

Un alt avantaj major oferit de aceste sigilii cu serie este acela ca sunt mult mai eficiente decat orice alta modalitate de sigilare a produselor. Este de zeci de ori mai eficienta chiar si decat un lacat care, dupa cum bine stiti, poate sa fie deschis cu usurinta si nimeni nu va observa daca marfa este intacta sau nu.

Ca orice alta metoda de securitate, sigiliile cu serie presupun o administrare eficienta. Fiecare serie va fi asociata cu un anumit produs si acestea din urma vor fi asezate astfel incat sa se cunoasca cu precizie locatia exacta a fiecaruia. Administrarea produselor care sunt securizate cu sigilii cu serie presupune emiterea, inregistrarea, aplicarea si eliminarea sigiliilor de securitate. Pentru a putea sa devina un sistem de securitate eficient in cadrul oricarei companii, sigiliile cu serie trebuie sa aiba la baza o procedura care sa se respecte ori de cate ori este necesar. Aceste proceduri trebuie sa includa modalitatile prin care se vor folosi si aplica la toate produsele comercializate. In plus, tot in cadrul procedurilor trebuie sa fie incluse si modalitatile prin care se vor utiliza in cazul in care apar situatii neprevazute si masurile care se vor aplica in cazul in care persoane neautorizate manipuleaza marfurile.

Sigilii cu serie mai mult decat o modalitate de securitate

Utilizarea acestor sigilii cu serie este modalitatea ideala de a asigura securitatea produselor deoarece numarul de serie confera fiecarui produs o identitate unica si poate preveni inlocuirea neautorizata. In plus, daca folositi sigilii cu tehnologie RFID puteti monitoriza marfa si inventaria rapid containerele.

De exemplu, atunci cand se lucreaza cu containere de marfa se cere ca numarul de serie al sigiliului sa fie trecut si pe documentatia care insoteste containerul in toate etapele calatoriei sale. Destinatarul poate verifica apoi numarul de serie inainte de deschidere pentru a se asigura ca pe traseu nu au avut loc evenimente neprevazute precum inlocuirea sau furtul produsului.

Sigiliile de securitate reprezinta cea mai buna metoda pe care o puteti utilza pentru a va asigura ca toate produsele au ajuns in siguranta la destinatie.

Îți recomandăm
Ghiveci Sung Dark Green
Ghiveci Inka M
Leagan Cunda
Scaun suspendat pentru grădină ADDU Tobago, roșu
retroboutique.ro
retroboutique.ro
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER