Seturile de dus din gama Euphoria imbina estetica cu functionalitatea


Seturile de dus din gama Euphoria imbina estetica cu functionalitatea


Sfaturi utile | Publicat la 14 Feb 2012 | 1448 afisari


Seturile de dus din noua gama Euphoria imbina estetica cu functionalitatea. Forma perfecta a fost obtinuta prin intermediul armoniei liniei delicate, a capului de dus cu strat de crom. Dusurile din aceasta linie sunt disponibile in variantele mono si duo – la alegere.


Seturile de dus din gama Euphoria imbina estetica cu functionalitatea - Poza 1

Toate sunt prevazute cu pulverizator tip Rain – ales de clientii care au participat la studiile de piata ca find cel mai placut – dar si cu pulverizatoare suplimentare: Massage, pentru stimulare, Champagne,pentru pulverizare delicate, sau Pure, pentru relaxare. Para dusului Euphoria are o latime de 110 mm, permitandu-ne sa ne bucuram fara poluarea mediului natural, deoarece tehnologia Grohe SprayDimmer permite reducerea consumului de apa cu pana la 40%.

Sistemul special asigura accesul apei la fiecare duza,astfel incat aceasta este pulverizata uniform si nu se risipeste nicio picatura. Para dusului a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele de ergonomie, iar sistemul Grohe CoolTouch® impiedica supra incalzirea suprafetei. Forma sa aplatizata imbina perfect placerea utilizarii cu desigmul modern.

Alege parele si seturile de dus Grohe Euphoria prin BATERII-LUX.ro !

Inteligent proiectat pentru a reduce consumul de apa, GROHE DreamSpray ® distribuie apa in mod egal pentru fiecare duza pentru o experienta de neegalat. Aceasta tehnologie este completata de functia Dimmer, permitand utilizatorului reducea cantitatii de apa utilizata cu pana la 40%. Pentru o siguranta in plus la temperaturi ridicate, GROHE CoolTouch ® asigura ca manerul sa nu devina niciodata prea cald, in timp ce GROHE StarLight ® chrome garanteaza un finisaj "ca nou" pentru anii ce vor urma.

Scris de: Ciprian Paunica  |  ciprian.paunica@anadeea.roAdauga comentariul tau
Despre Ciprian Paunica
Avatar Ciprian Paunica

Grafician la baza, membru fondator ANADEEA Advertising in anul 2005, initiator a nenumarate ..

Contact valeacascadelor.ro